• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oliwka mówiła sąsiadka, że dziewczyna do niej przychodziła po ciepłą wodę... i jakas pani z opieki (?) że to jest dobra i odpowiedzialna matka (...) i jej własna matka coś o tym, że próbowała niby pomóc córce, ale się nie dogadały..... hmm....

no właśnie light blue mi się rozbiły boogie Jesteś wreszcie!!

jos to były moje pierwsze tak porządne perfumy... przynajmniej łazienka przez miesiąc pięknie pachniała :-D

Kocurrku one są boskie, więc wiem co czułaś jak się stłukły... :dry: a ja byłam sobie jak przystało na człowieka o dużej ilości czasu wolnego na spacerku w Sopocie, zaszłam do hotelu w którym pracowałam i dawno nie usłyszałam tylu komplementów :zawstydzona/y: :szok: wszystkie powiedziały, że wyglądam kwitnąco, że nie przybrałam dużo na wadze i, że mam śliczną kuleczkę brzuszek :tak:

o 18:50 zdaje się znowu na polsacie będzie.. coś mi w ucho wpadło

boogie no jak Ty to robisz... :dry: Ale głupie pytanie haha - gdybym ja była tak fizycznie aktywna, to też bym może nie przybrała :-D

Ostatnia edycja:
ale cieplo...w koncu:-)
miala byc u mnie tesciowa przez caly dzien i ... jeszcze nie dotarla:-)
jos mam 2 swoje ukochane perfumy a wiec
D&G light blue
christian dior ,hypnotic poison
dobra ide dalej ubrania Iwosiowe segregowac

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry