• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka :-D)))))))))))))))))))))) jezuuuu co za chłoptaś:-) czemu mi nie powiedziałaś chętnie zabrałabym się z Wami :-)

MADE Hah JA WIEDZIAŁAM ZE TO BEDZIE CHŁOPCZYK !!!! ;-):-):-);-);-)
Suuuuperr
Tatuś na pewno dumny nie ?;-)

reklama
Mała prowokacja nie jest zła! Ważne,że Made powiedziała:))))
GRATKI Kochana:)
Mam nadzieję,że powysyłasz teraz nam ~~~~~~~~~????

A koszykarz mały,rzeczywiście,mniejszy niż ja,to fenomen,że takiego wzięli do PLK ale jest super szybki i świetnie gra:)

Zizi - jak dobrze, że jesteś Kochana...powiedz mi jeszcze raz co ja mam kupić w zamian za kabelek od aparatu ? bo nie zapisałam, a postu nie znajdę :-(

Kocurek - :-D:-D:-D))))))) no Ci mówię jaki fajny widok. Mam zdjęcia i płytkę, i jestem dumna mama, a tata z piórkiem w dupie chodzi, bo intuicję miał od początku na drugiego syna :))))))))))

Made, Zizi chodziło chyba o czytnik kart pamięci:))) A propo,nie masz takiego w kompie Swoim?
Jak tam wizualizacje?Opowiadaj!!! :)))

Kochane moje :-D))))) Przyjęli Mańka do żłobka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRAAAAAAA
Od września idzie do drugiej grupy :cool:

super :))

:-D)))))))))) a właśnie, że .......Chłopczyk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-p

Olivka - a co ten koszykarz taki niski ? :szok:

hehe niezle :)) ciesze sie bardzo !!!
kurka same chlopaki beda :))

tez mi wlasnie sie rzucilo w oczy , ze on taki niski jest

reklama
Olivka - jaki czytnik ? weź Ty mów do mnie po ludzku :-D ja od technicznej strony to zielona jak w pierwszym trymestrze ciąży :-p
Napisz mi jak to działa, jak wygląda, wszystko....no !
A wizualizacje co z tego, że były jak Ty się wiecznie na chłopa obrażałaś :-p:-D))))))))))

Zizi - aparat to PENTAX, ale szczegóły to dopiero jutro mogę napisać, bo został w wózku, a wózek w wózkowni :)))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry