• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny :-)
wróciłam ze spaceru i sesji zdjęciowej :-) zdjęcia będą super chociaż widziałam tylko kilka, pogoda dopisała, będzie pamiątka dla Remika, że w tym brzuszku siedział :happy:
jak dostanę fotki, to wkleję coś dla Was :-)

jestem padnięta, zjadłam kolację i chyba zaraz sobie poleżę, bo plecy mnie bolą...
Karola spodenki od Ciebie były dziś w roli głównej :tak:

Jos :szok: taka wyprzedaż...a Boogie szperacza pospolitego tam nie było???? łeeeee.... pewnie coś bym dla Remika wynalazła :blink: szkoda...

Młoda jak się czujesz?:-)

Kornelinka weekend u nas zawsze rodzinny i mało dziewczyn wtedy jest, w tygodniu bardziej aktywnie :tak:

reklama
oliwka jestem jestem :)

tylko z doskoku - porzadkuje papiery fak... wole myc za przeproszeniem kibel niz bawic sie w papiery! zwlaszcza z francuska administracja!
F. wykapal malego nakarmil, ten juz spi, pozno dzis poszedl a jutro musze go poderwac o 8! bo na 8h30 juz , a nie jak kiedys na 9 mamy zlobek... ehhh

rurka : tesciowa pojechala do siebie w piatek po poludniu, na weekend, posiedziec z mezem, nagotowac mu na caly tydzien, jtro pozalatwia sprawy administracyjne i z budowa domu troche no i o 19 bedzie juz znow u nas, tak samo - do piatku
chciala zostac na weekend nastepny ale podziekowalam grzecznie :)
zreszta w weekend pomaga mi F. i moge odpoczac, to nie to co tydzien...

kornelcia : nie ma problemu :)
a z transportem no faktycznie problem bo przesylka wyjdzie drozej niz przedmiot i to kilka razy

ide dalej do papierow, jeszcze 30min i koniec :)))))))))) prysznic i relaks

olwika : aha mamy mezow w podobnym wieku :)

just : hej !!!!!!!!! czekam na fotki bardzo bardzo mocno :)
no fajne sa te wyprzedaze i co chwile :)
nie chce robic niegrzecznie slinki ale dla malych dzieci to jets zawsze full rzeczy, i jak nowe bo przeciez nie zdaza tego zedrzec (ubrania) a pierwsze zabawki to tez gl/ drewno plastik a nie ksiazki z papieru no i ile mozna sie bawic grzechotka, przeciez nie do 18 m-cy :)
sama sie skusilam na zabawke dla fasolki choc mialam nic nie brac bo czekaja 2 kartony po poldku w piwnicy, ale jednak wzielam : taka jezdzaca grajaca + grzechotke gasienice vtech :) za cale 2 euracze hehehe :)

Ostatnia edycja:
Bogusia,a już myslałam,że rodzisz czy coś:)
Ja z winkiem siedzę

Jos,zrobiłam test przed chwilą,Amil o czułości 10ml...jest bladziuchny bladzioch więc nie wiem...zobaczymy jutro z rana co wyjdzie.

wow!!! bo wiesz ze jak zrobisz owulacyjny w okresie @ to tez wychodzi kreska 2ga ? wiem ze dziewczyny tak robily!!!! sluchaj ty jedz jutro na bete, co tam bedziesz testy codziennie, czy co 2 dni powtarzac
beta nie pozostawi watpliwosci i przynajmniej unikniesz stresu!
jak juz masz bladziocha to ja bym jechala :)

ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

oliwka dawaj testa!!!! Bo kciuki mi odpadają ;-) A ja kurde blać coś źle się czuje :-( brzuch boli ,ale coraz mocniej i stres narasta...

W zeszłym cyklu też były bladziochy...
Nie chcę się kłuć nadarmo,mi żyły pękają i ciężko się wkłuć.Poza tym nie mam czym jechać.Pan na fochu i nie ma go w domu...

Marcepanek,wywaliłam żeby się nie gapić co chwilę.

OLIWKA !!!!! Kuź(^*(%*%*%&(^(*^)^)&)&*_*+(+*+&^%$ mać !!!
3mam kciuki !!!!!! ;-);-);-):-):-)

jUst a czuje się dobrze :-) Rafałkowi w brzuszku jest cudownie . Takie kopniaki :-D uch ach :-D ah ah :-D :-)

Marcepanek odpoczywaj kochana;*

A ja siedze z książkami :-D

reklama
marcepanek : hej! uwazaj na siebie, nie przesilaj sie na poczatku! zamowilas juz jakis termin u swojego gina na 2 wizyte? czy juz mialas wczesniej? kiedy masz wizyte?

oliwka : no to zrob jutro z rannego, i pozniej moze za 2-3 dni dopiero, skoro mowisz z ewychodza ci czasem bladziochy a pozniej jednak ciazy nie ma...

oliwka ktory twoj maz jest rocznik ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry