• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
noo zacne zacne :-D

Kurka siwa . Tam gdzie miałam kleszcza mam dalej czerwone ale nie az tak bardzo . Lekko spuchnięte i swędzi jak choleeera;/

Just ciekawe jak bedziemy wyglądać po porodzie :-D
a włąsnie a według USG cały czas wychodził ci termin na 27 maja?

Marcepanku energia, energią, jakoś się trzeba kulać, ale już plecy bolą jak nigdy dotąd, więc trzeba odpocząć, a jutro znów będę jak syzyfowy żuczek swoją kulę pchać, bo na 8 mam umówione KTG, później wizyta u pani prawnik, a później urząd pracy...

Młoda uważaj na te swędzące miejsce! A po porodzie??? Hmm jak sexi mamuśki :-D

mama ja ci powiem jedno ja będąc w ciąży miałam indywidualne zajęcia w technikum na 9 a o 11 kimałam na lekcji o 13 kończyłam to był raj :rofl2:

boogie żuczku Ty nasz ;-) jeszcze troszkę choć jak tak na Ciebie i mlodamamusie patrze to Wy dziewczyny mogłybyście tak długo chodzić z tymi ciążami wręcz latami ;-)
młodamamusia że akurat Ciebie ten kleszcz musiał chapnąć całe szczęście ,że zaraz rodzisz bo rodzisz prawda ;-) Choć jak napisałam wyżej to Tobie i boogie ciąża służy.

just ja miałam termin na 7 sierpnia a wyszło 15 maja więc troche w tą czy w tą nie zrobi różnicy ale lepiej jak by mały już zechciał pokazać się wszystkim ciociom ;-)

reklama
kornelinka w którym tygodniu się twój synuś urodził? I jakieś rehabilitacje przechodził bo chyba był dość wcześnie urodzonym maleństwem? Aż mnie ciary przechodzą jak sobie pomyślę o takim małym kruszku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry