• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola jak bym rodziła to dostałabyś smsa :-D
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&& to może te winko zbędne???:sorry2:

Jos no kurka wodna... dla mnie szperacza, to byłby raj taka wyprzedaż :rolleyes:no ale u nas tego nie ma, a szkoda, wielka szkoda...
jak się czujesz Żuczku??? ;-)

reklama
Dzięki Młoda, dobrze, tylko dziś przy tej sesji trochę się powyginałam i bolą mnie plecy, jeszcze musiałam do autobusu spory kawał dojść i tak jakoś zmęczona jestem, byłyśmy na plaży robić zdjęcia, więc słońce cały czas świeciło, zero wiatru i bardzo duszno... od godziny 16 do 18 robiłyśmy foty, a później trochę posiedziałyśmy na mini molo w Orłowie i tak jakoś czas zleciał, że parę minut przed 20 wylądowałam w domu, chyba muszę się troszkę położyć, tzn w pozycji leżącej po odpoczywać :tak:

Just no to bedziesz w nocy spała jak aniołek . Ja tez :-) miałam takie spacerki ze nogi mnie bolą...
A własnie miałam sie Ciebie spytać budzisz się co chwilke w nocy ? . Nogi i ręce puchną ci ?
A awatar masz zaje &^*&%^*&%*%*%^

młoda dzięki. A Ty lada moment urodzisz jak taki czop z krwią odszedł więc szybkiego i bezbolesnego porodu ;-)
oliwka ale ja bym się pogapiła i nacieszyła oczy bo lubię jak kobietki tutaj zafasolkowują cieszy mnie to po prostu ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jos 25.05 mam wizytę. Ale mam złe przeczucie...albo ta data tak na mnie działa. Dokładnie rok temu straciłam bonduella...masa złych wspomnień wróciła :-(
boogie Ty to jesteś kobieta z niespożytą energią życiową ,aż pozazdrościć ;-)

jejka just : fajnie masz z ta sesja! zazdroszcze!
ja mialam miec z poldusiem i co... zle sie czulam na koncowce, zreszta jak cala ciaze mialam problemy
3 tyg przed porodem ostatnia wizyta i poziom cukru mialam taki ze lekarz mnie popukal gdzie trzeba jak trzeba i powiedzial ze jak w 3 dni nie urodze to wyjmujemy poldusia bo dluzej tam zostac nie moze... mialam czas do wtorku wieczorem ( jego duzur) w pon. o 5 rano odeszly mi wody :)
na sesji zdjeciowej juz nie mialam ani glowy ani czasu :)

poloz sie i odpoczywaj ile sie da just :) no chyba ze chcesz jutro rodzic, w pon. od 5 rano - jak ja ;)
szkoda ze nie ma takich wyprzedazy w Pl, mogli by kurka podpatrzec i urzad miasta takie cos zorganizowac
jeszcze by zarobili, bo za stolik ' miejsce na targu" ten co sprzedaje placi miastu jakies 15-20 euro :)

oliwka : aha, moj jest 79r. to podobnie :)

dziewczyny my zaraz jemy kolacje a pozniej bede musiala zostawic kompa mezowi bo ma robote... nie skonczy przed 1-2 w nocy takze dzis juz na pewno mnie nie bedzie...
ale 5min jeszcze jestem :)

marcepanek : to juz wiem czemu cie boli brzuch :) potega podswiadomosci jets ogromna! na pewno myslisz o tej dacie, i boisz sie podswiadomie... i stad te bole pewnie! postaraj sie myslec pozytywnie, choc wiem, ze to bardzo ciezkie po stracie...

Młoda ręce mi nie puchną, stopy czasami jak za dużo się nachodzę, a tak generalnie :no: a noc... tak, ja też się budzę, męczy mnie, że się nad ranem budzę co jakiś czas, jak tylko jasno się zrobi, dzisiaj była 5.40 jak wstałam sobie do łazienki, a jak już wstanę, to zaburzony sen :dry: pfff.... i ciężko mi się na drugą stronę przewrócić śpiąc i gorąco mi, ech ciężko już....

Jos no 5 dni przed terminem to tak lekko już hardcorowe :-D sesja będzie fajnie wyglądała, to takie ukoronowanie całej tej ekspresowej ciąży :-D tych 4,5 miesięcy które tak szybko zleciały :tak: bo nie mam zdjęć takich w między czasie, czyli nie zobaczę tak jak Asionek za kilka lat, jak rósł mój brzuszek.... a szkoda, to fajna pamiątka

hahaha i jeszcze jedno w tali mam magiczne 100 cm, a w biuście hahahahaha 102 :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Just ja tez tak mam. Po 12 w nocy budze się co chwilkę. Do do Wc to mi ciepło . To znowu zamknąć balkon bo zimno . I tak ciągle. A z przewróceniem na drugi bok tez mi juz ciężko . . .

A nogi mam tak spuchnięte ze jej. Palce u rak tez obraczki sciągnąć nie umie...

Marcepanku
dziekuje ;*
I 3mam mocno kciuki za wizyte!;* Wszystko bedzie si.. :-))))))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry