• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej,dzięki Palemko,już możesz puścić...2 testy na minus dzisiaj,jeden BoboTest o czułości 10ml i drugi Clearblue digital.
Nie ma co się łudzić.
:(

MLODAMAMUSIU ALE CZEMU? mnie zawsze w niedziele nie ma. niedziele jest zawsze cala dla meza i corci i nawet przed kompa nie siadam.
a ja sie spodziewalam ze wejde na BB a tu bedzie szczesliwa nowina ze Rafalek jest juz z nami na tym swiecie

Dzień dobry :-) :-) :-)

Weekend strasznie obłożony miałam - ale samymi pozytywnymi rzeczami - a to w sprawie domku załatwianie, a to mamę na wyjściową na kolację zaprosiłam (miała urodziny w zeszłym tyg.), potem jeden grill, następnego dnia drugi ;))))) na koniec wczoraj do północy nadrabiałam zaległości wizytowe u kuzyna - oczekują pierwszego malucha za jakieś dwa tygodnie :))))))))))))))

Oczywiście G. od 3 nad ranem w drodze do Wawy i dopiero dojeżdża do pracy... takie na trasie teraz zatory :dry:

ewula dawaj fotki :-)

boogie przewspaniałe zdjęcia !!! :tak::tak: aż się wzruszyłam.... :sorry2:

oliwka &&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanie :)))))

Mam ciacha - z wczorajszych imprez - kremówki z toffi jakieś, czekoladowe z wiśniami, makowiec i ciastka z ziarnami :-D KOMU??????????? Ja od godziny ćwiczę charakter :-p

A za dwie godziny kolejna wizyta u dentysty...

Oooooj oliwka a myślałam..... :-(

Hej Kocurku:)
Niestety...nie mam złudzeń...piersi bolą i mdli mnie ale to pewnie z nerwów i na @

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry