• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :-)

Witaj mlodam - nie ma jak w domku :tak::tak:

boogie Happy 40th Week !!! :-D:-D

mlodamamusia też jeszcze zapakowana... nooo bardzo jestem ciekawa, która z Was pierwsza przedstawi zniecierpliwionym e-ciociom bobasa :-D:-D

Cześć ajas :-)

wiola no to miłego dnia !! :)))))))))))))

reklama
Hej babeczki!

Ślę pozdrowienia i ciepłe myśli oraz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla wszystkich!! Ja się intensywnie pakuję, przeprowadzka tuż tuż i więcej będę po pierwszym weekendzie czerwca... :eek::szok: Boże, nawet nie wiedziałam, że tyle mamy rzeczy! :szok::-D

Młodam - super, ze już w domku jesteś! Dużo zdrówka dla Ciebie!

Zizi - serdeczne kondolencje! Przykro mi i współczuję ogromnie!

Boogie, Młodamamusia - a Wy jeszcze w dwupaczku? :-)

Wiolka, Kocurek, Agapa, Ajas i wszystkie aktywne - miłego dnia!

hej
weszlam sprawdzic czy pewne 2 panie sa na porodowce i rece mi opadly jak zobaczylam ze dalej siuedza na bb :)

just : sweet 40 :) moze jakis dluzszy spacerek ostatnie pietro wiezowca po schdach?... 3 razy :)))) bardzo licze na dzien matki to raczej do jutra do 11-12 cos musi sie zaczac dziac :)))

mlodam : super ze juz w domku!!!! odpoczywaj!!!

kocurek, wiolka : hej :)

mama nie ma kompa na razie i pozdrawia Was i zapytuje o boogie i młodąmamusię :)))))))
Niestety ma smutne info od marcepanka - druga dzidzia też się nie utrzymała... :(
A radosna nowina to piękna tempka u mamy w 17d.c. - więc od dzisiaj bierze lutkę :)....

dzięki dziewczyny za powitanie :-)

cześć wszystkim które przyszły :-)

hihihi mama ma odwyk przymusowy ;-)

Jos - dzięki! Czas faktycznie szybko leci! :tak: A u mnie już lepiej. A jak u Ciebie? Który tydzień?

Tak mi przykro z powodu Marcepanka... :-(:-(

laski ja brykam się powalić na trochę :-) ściskam mocno i miłego przedpołudnia. ja właśnie zaaplikowałam sobie zapisane leki. ;-)

Cześć :)

ale pospałam, ho ho :-D

Made?? no coż ona wyprawia... taki stres, taka tęsknota, taki żal że jej nie ma:-(:-D

Marcepanek :-(

Witaj wszystkich cmokasy od rana :-D

reklama
Rurka - hej!

Młodam - miłego odpoczywanka!

Ja lecę po pranie (dziś w planie 3) i będę dalej tu ogarniać i pakować, więc do potem!
:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry