• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made dokładnie, to samo sobie powtarzam co rano, jak oko otworze :D dzisiaj mam w planie jeszcze troszkę syfik ogarnać i sobie akryl na stoach zrobić:-D

Eeee, to Ty jesteś pracuś jednak rureczka :-D:-D:-D ja się ograniczam do dłubania :))))

just - wczoraj inwazja seniorów była, niepotrzebnie rzęsy malowałam dwa razy :-D wystarczyło raz :))))

ajas hahahaaa ja też już nie, już mnie kość ogonowa boli i dziurki w nosie :-D))))

Czy jest tu ktoś poważny, kto mógłby mnie przywołać do porządku ? :zawstydzona/y:

made ty to biedna jesteś żeby tak cie zrobić żebyś dwa razy musiała malować :-D i tylko seniorzy no nie ładnie:-D

ja mam dziś problem z teściową co sekunde mnie woła ja pier................ po co jej komputer zabije męża

Nie ma nikogo poważnego a po co być poważnym poważna będe jak umre

hahahahaha Made :-D inwazja seniorów, ale jak to się mówi przezorny zabezpieczony, nóż widelec jakiś junior wyszedłby zza rogu, a Made przygotowana na wszystko :cool2:

właśnie rozmawiałam ze znajomymi, są na Sycylii pokazywali mi plażę na której leżą, bo koleżanka ma w swoim Iphonie Skype-a i relacja na żywo się odbyła :-D ale tam pięknie, aż się rozmarzyłam :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Made czyli dziś dzień dłubania :-D i odpoczynku dla ciała, żeby jutro znów móc się po lansować na osiedlu :cool2:

Ruurreczko dobrze, że jest nas więcej z tym leniuchowaniem, bo już chciałam coś zacząć robić w domu, bo to lenistwo bokiem mi wyjdzie :-p

MADE pół żartem, pół serio przywołuję Cię do porządku :-D:-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry