• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej laseczki ja od wczoraj mam kilka leków na koncie folik castagnus oeparol i magnez +B6

Witam was wszystkie i te które widze pierwszy raz

Just i młoda wasze maluchy uparte ;-)

reklama
MADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak możesz mnie tak zostawiać :( Just zaproponowała, że będziemy na zmianę Twoich kabli pilnować :-D

:szok: zasnęłam, mimo, że spałam całą noc i dzisiaj było spokojnie bez żadnych zbędnych pobudek :no:

Kocurrku nawet w takim wieku może stuknąć 40 :-D

Jos właśnie szukam wieżowca i wybiorę się na długi spacer :-D

MADE!!!! nawet się wczoraj nie pochwaliłaś czy byli jacyś fajni tatuśkowie na osiedlu :-D tak jak Rurreczka mówi, kabli Ci będziemy pilnować, bo tak nas zostawiać, bez słowa na dobranoc nawet :-p

a tak powinna wyglądać niespodzianka na Dzień Matki :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
just piękna ta twoja niespodzianka wiesz co ale jak na 40 to całkiem nieźle wyglądasz :-D

Kupiłam róże dla mamy musze zanieść bo jutro jej nie ma w domu ;-)

Ostatnia edycja:
Kornelinka - a dziękuję, doskonale ;)) Maluszek również.
U mnie piękne słońce, łap promyczki ;-)

rureczka - eee, kable zabezpieczone, wczoraj już nie dałam rady zajrzeć, plac zabaw dał mi trochę w dupcię, a żeby tego było mało, to polazłam jeszcze do koleżanki skuszona piernikami ze śliwką :zawstydzona/y: Ledwo do domu doszłam :)))))) Pachwiny mnie tak bolały, że teraz leżę i jedyne co robię to dłubię w nosie :-D

just - jakie to piękne :)))) normalnie się wzruszyłam jak ta kokardka na wietrze :zawstydzona/y: Cudowne zdjęcia

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry