• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocccurrku gdzie znikasz??? :-D masz może jeszcze jakieś ciasteczko u siebie w zapasach?
ja nie mam nic, a mam takiego strasznego smaka :zawstydzona/y: a doopki do osiedlowego nie chce się ruszyć, bo nie wyjściowa jestem :-p

reklama
boogie pooooostki dziś w spiżarni, że hej :sorry2: A wyjście do osiedlowego to mnie szczerze przeraża ogromem przygotowań hahahaha :-D:-D Poza tym nie jestem obeznana z aktualnymi trendami osiedlowymi - może koleżanka made by coś podszepnęła :-p

aaaaaaaa ja goopia :-D:-D:-D

No tak masz rację Kocurrku trzeba najpierw zapytać Made :cool2: :-D czyli Ty też jesteś dziś na odwyku od osiedlowego :-D:-D:-D

Made Robaczku co jest teraz w trendach na wyjście do "Osiedlowego"??? :-D:-D:-D

Śmietana 36 proc
2 jajka
2 czekolady gorzkie

żółtko + cukier= kogiel mogiel
białko= piana
czekolade rozpuścić i schłodzić

kogiel + czekolada + śmietana 36 proc ubita + piana z jajiek = wymieszać wszystko

odstawić do lodówki na ok 3 H w salaterkach

rureczka - coraz bardziej żałuję, że tak daleko mieszkasz ;)) french sobie samemu malnąć z ozdóbką :cool2: nie mam pytań ;))))

Kocurek, just - hahhaaaaaa :-D a to zależy Kochane moje od lokatorów :-D u mnie egzamin zawsze zdaje podomka :))))) ewentualnie garsonka, ale to już na dwie siatki :-D))))))

kornelinka - smacznie brzmi, ale nie dla mnie na razie :(((( widzę w składzie surowe jajko. Pozostaje mi zanotować i spróbować za kilka miesięcy ;-)

Ostatnia edycja:
Kocurrrku jednak mogę nas uratować :-D jeśli piszesz się na "Michałka" od Hanki :cool2: świeżutki, pyszniutki "Michałek" :-D:-D:-D

Kurcze :zawstydzona/y: nie mam podomki, ani garsonki :no: i jak ja teraz pójdę po zakupy??? :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry