• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja mam podobnie że nie moge ale przez to że nie moge zbyt dużo jajek przez wątrobe :-(

ale pewnie dla mnie nie jest to tak uciążliwe bo jak zjem troszke to mi nic nie jest

Madeno teraz mnie załamałaś... :szok: żaden nawet senior na mnie nie spojrzy??? :dry: kurcze, muszę sprawić sobie szybko jakąś garsoneczkę, bo ja szans dla mnie nie ma, to nie dobrze, jak pech, to pech :dry:
:-D:-D:-D

made no a do tej podomki (kwiecistej z poliestru jak mniemam) to mogą być na przykład klapki z plastiku?? czy muszą być jakies bardziej eleganckie kapcie, np. hotelowe z sieci Qubus??? :-D:-D:-D

kornelinka brzmi pyyysznie.... ale pomimo, iż ja oczywiście nie mam żadnych tych... no jak im tam - "kompleksów", to na razie się wstrzymam z taką rozpustą :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

boogie tylko przepiłuj go równiutko, żebym nie straciła!!! :-D:-D

just - jak chcesz to Ci pożyczę podomkę :zawstydzona/y: ale za.....trzy Michałki :)))))))

kornelinka - a co Ty masz z tą wątrobą ? Taka młoda osoba....

A Kocurek jeszcze negocjuje ? Przecież ten kot wywinie zaraz kitę :-)

rureczka !!!!!!!! Co robisz ?

made a może to
1 avocado 175 ml soku pomarańczowego 300 ml mleka 300 ml zwykłej śmietany 2 porcje lodów śmietankowych utarta czekolada

oddzielić miąższ avocado. zmiksować z sokiem pomarańczowym powoli dodawać mleko i śmietanę Dobrze oziębić. Rozlać do wysokich szklanek wpuścić do każdej szklanki pół porcji lodów i przybrać utartą czekoladą PYSZOTA !!!!!!!!!!

made 18 lat cukrzycy i insuliny zrobiło swoje powiększona wątroba o 14 cm od żebra do talerza biodrowego tak ułożona jak nie u normalnych ludzi :-D i do tego powiększona śledziona

Ostatnia edycja:
Made Kocurrek "Michałków" jest jeszcze 5 więc robimy tak, dla Made 3 za podomkę, a dla Ciebie Kocurrku dwa pozostałe, bo ja wstyd się przyznać :zawstydzona/y: zjadłam już trzy :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
O kornelinka to poważna sprawa u Ciebie :sorry2:

boogie postawiłam już czajnik na de Lur :-):-)

made Togo moje perswazje ma w ogonie :-D przed chwilą mnie ugryzł w łydkę - musi być już naprawdę głodny :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry