• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:szok::wściekła/y::szok::-(:szok: Kocurek dogadamy się :-D

zasłodziłam się. Pogryzam zielone gruntowe ogóreczki, juz 3, marnie to widzę, bo z lenistwa skórki nie obrałam :zawstydzona/y:

zaczynam sie poważnie martwić o Pok :-(

P
O
K
!!

Ostatnia edycja:
No to ładnie, tylko ja wyszłam jak Zabłocki na mydle z tymi podziałami :-D
hahaha, dla chcącego nic trudnego jak widzę, a jaki smak tego Merci Rurrko, bo jak nie pralinkowy, to ja dziękuję hahahaha :-p
Koccurrku never say never :cool2: jednak coś się znalazło w spiżarni hahahaha

a btw do garsonki, to widzę, że tylko ja zostaję w tyle, muszę jakąś batystową kieckę znaleźć i te plastikowe klapki i taką specjalną "siatkę rybaka" na zakupy, przecież jesteśmy pro ekologiczni hahahahaha:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie wytrzymałam i poszukałam w szafie, tera tylko Made musi zaakceptować i wydać zgodę na lans po osiedlu :-D:-D:-D

sukienka marki "Polan" poliester+bawełna, powinna przemówić do jej gustu :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
hahahahahahaha wybaczcie mi tą głupawkę, nadmiar wolnego czasu robi z człowieka dorosłego, przyszłą matkę dziecka, wariata :-D:-D:-D

No ja nie wiem boogie a to nie nazbyt pretensjonalnie??? Plisy i kropy??? No chyba, że z pościelowej kory :-D:-D

hahahahhahahahahahahaaaa RUUURKA !!!!!!!!!!!! CUUUUUUUDO :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Wiedziałam ze mam zmysł smaczku osiedlowego, to dlatego te babiny z taką zazdrością na mnie spoglądają jak lecę po bułki i mleko... :-D

hahahahahahahahahahahahahaha popłakałam się ze śmiechu hahahahahahahahhha

MUSZĘ JĄ MIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahahahaha

też tak myślałam Kocurrrku, że to trochę nazbyt eleganckie, dobre na niedzielę do kościoła, ale nie na codzienne zakupy w "Osiedlowym" hahahahahahahahaha

reklama
Dziewczyny jak złożymy zbiorowe zamówienie na allegro to może jakaś zniżka będzie...:-D a taka podomeczka do karmienia w sam raz, i od święta i na co dzień :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry