• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
szalone wy jedne :)

ostatnich kilka stron to tylko wylacznie cukierki ptasie mleczka i inne :)

ale nawet musze wam powiedziec nie patrzylam zachlannie na zdjecia bo przypadekowo - tuz przed odpaleniem komputera - wszamalam 4 kinderki maxi :)
i juz jakos tak dosc mialam... pozostalo tylko poczucie winy... kinderki byly poldkowe, wyzarlam mu podczas jego spacerku z babcia....:zawstydzona/y:
ale to dla jego dobra!!!! - zeby mial zdrowsze zeby :)

porzucam was chwilowo, dla ksiazki :) korzystam z popoludniowej wolnosci :)

Kocurku pozdrow mamusie ;* i 3mam kciuki za tempke:-);-)
Marcepanku :-(:-( przykro mi :-(

jestem .
nie mam na nic siły.
poodkurzałam i siedze z dooopom na BB

hahahahahahahahahahahaha

a ile kosztuje? Czy to mojego domowego budżetu nie obciąży za bardzo, bo to istne szaleństwo :-D:-D:-D

Jos szaleństwo musi być, a jest wręcz wskazane :-D w zdrowych dawkach :tak: więc dobrze, że każda z nas ma trochę odpoczynku dla umysłu, bo za mądre byśmy były :-D

Młoda widzę, że też masz leniuszka ;-) a siadaj do nas, siadaj, my dziś bez wychodzenia z domu robimy osiedlowe ploteczki :-D

Kocurrku ja myślę, że Made już ten model ma, skoro chciała, aż trzy "Michały" za pożyczenie :-D

Rurreczko dopisz mnie do listy, jednak biorę, bo okazja może się nie powtórzyć :cool2::-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry