• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Koccurrku piszę się na te racuchy, powiedz co potrzeba do zrobienia, bo miałam ostatnio ochotę na coś takiego :tak:

Rurrko to już zbyt awangardowe :-D tylko dla mężczyzny w takiej kiecuni :-D

Ostatnia edycja:
Rurka ja poproszę tą wersje seksi :-D

Wiecie co wam powiem ... wczoraj zrobiłam całą blache murzynka i dzisiaj juz go nie ma:-( . A pupa rośnie... :-)

roooooorka WOW :szok: w TAKIEJ się widzę :-D

boogie ja robię na "oko" - miksuję jajka, mleko, cukier, cukier waniliowy, mąkę, trochę soli, troche octu, opakowanie suchych drożdży dodaję i czekam aż w ciepełku wyrośnie... :) Konsystencję powinno mieć bardziej stałą, niż ciasto na naleśniki. Potem smażę na oleju :)) Drożdżowe zawsze wychodzą - nawet jak się proporcje składników różnią :)) Niektórzy dodają serek waniliowy, ale akurat nie mam..

wiesz ja po prostu nie znałam przepisu, bo takich placuszków nigdy nie robiłam, a muszę się wreszcie nauczyć :zawstydzona/y: zresztą dzisiaj to nawet nie mam wszystkich składników i musiała bym kupić wszystko od początku, jaja, mleko, drożdże, ocet... więc chyba odpuszczę :dry: no i najważniejsze nie mam miksera :szok:

eeeee Rurreczko mam leniwca :zawstydzona/y: i muszę najpierw dotrzeć do "Osiedlowego", więc chyba nici dzisiaj z lansu, założę, to co mam trudno :-D zakupy same się nie zrobią, zresztą musiałam napisać sobie listę, bo te sklepy koło mnie, to takie, że się kobietom mówi co się chce, nie można samemu sobie pochodzić i wybrać, wiec nie lubię tu robić zakupów.... :dry: do tego są drogie produkty i mały wybór.... ech co poradzę????

reklama
Miseczka racuszków dla boogie !! :-):-) - wyszły troszkę twardsze, niż zazwyczaj, ale nie potrafiłam wykazać należytej cierpliwości i nie pozwoliłam, żeby ciasto pożądnie wyrosło :-p

Jestem CIĘŻKA Oojejej :sorry2::shocked2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry