• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurek : kreacja pierwsza klasa :) prawdziwa haute couture :)))))))))))

ale zrobilyscie smaka na racuchy...A ja nie umiem robic... :(

ide cos zjesc i dokanczac "ojca goriot" :)

reklama
No właśnie nie wolno i jeszcze jak dziecko może być alergikiem, to też trzeba zwrócić uwagę co wolno jeść... :dry: więc ja muszę teraz oszukać samą siebie i jeść wszystko, bo później tylko sobie popatrzę na wszystko.... i się obliżę i to by było na tyle :no:

Jos żuczku jak tam??? Wypoczynek przy lekturze widzę ;-) Leopoldino zapewne z babcią na placu zabaw, a ty masz spokój w domu, to bardzo dobrze:tak:
mamy kolekcję vintage :-D nasze kreacje są wyjątkowe :cool2:

just : a dobrze :) przydalby sie lepszy sen w nocy ale nie narzekam, sa gorsze porblemy codziennosci na swiecie :)
czytam, a poldusinski bawi sie na placu zabaw pod domem, od czasu do czasu gdzies tam do ucha dobiega mi znajomy alcik
wolajacy kolege gabrysia : "gabi-jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel" :)
troche sie juz nie moge doczekac az wroca na kapanko i kolacje ...... :zawstydzona/y: spaczony umysl matki :)

daje ci ostatich kilka godzin na rozpoczecie akcji porodowej!!!!! :)

kocurek : taaaaaaaaaaaaaaak...,???????????? jezzzzu sama juz nie pamietam ! ale kiedys pokazwylam zdecia z 18/19tyg w ciazy z poldusiem i to bylo faktycznie w bikini... tylko ze to bylo 3 lata temu :)

reklama
witaj młoda i jak Rafik jeszcze nic nie ma zamiaru wychodzić??

Ja dziś mam dzień bleeeeeeeeee w głowie się kręci wyjść nie mogę tylko leże temp. 37 stopni ale jestem zdrowa ciekawe co to będzie i co się święci

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry