• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos pamietasz niedawno ja pisalam ze rycze bo Iwe oddalam pod opieke... bedzie dobrze... a Poldus z dziadkami napewno bedzie sie swietnie bawil..
powodzenia na &&&&&&&&&&&. i daj nam znac co i jak

reklama
made z nudow rozbierz sie i ubran pilnuj....:-)
moj maz kiedys tak powiedzial do swojej chrzesnicy i 3 letnie dziecko sie rozebralo:-)

dzieki dziewczyny...
tesciowa wlasnie zadzownila zeby mnie uspokoic, sa juz na dworcu tym glownym, czekaja na pociag jakies 30min jesczze nim wsiada :) odjazd za 50min :)
niunius grzeczny i sie bawi
zza sluchawki slyszalam ze sie dopytywal czy to mama mowi w "halo halo" :((((((((((((((((((((((((((( ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

wiolka: ja juz nie 1 raz daje poldusia na wakacje, w sieprniu zostal u tesciow tydzien a my bylismy na wczasach, tydzien w wakacje bez nas jak mial 6 m-cy, 3 dni z moimi rodzicami po naszym slubie... 3 dni teraz w kwietniu... takze on jets przyzywczajony i na nim to nie robi wrazenia
ale ja sie nie przyzywczajam..
zawsze jest ciekzo i czekam i odliczam :)

made : my na urlopie bez synka wieczorem siedizmy i ogladamy jego zdjecia i filmy na telefonach :)

ps. usg o 10h45 ale doktorek ma spore sponzienia takze licze na wejscie do gabinetu ok. 11h30-11h45 :)

kocurek : nie ma sprawy :) sie upewnialam :)

Wiola - nie będę się rozbierać bo se chłop pomyśli, że mam ochotę :-D)))) woesz jakie te chłopy są ;-))))))

jos - kurde...to widzę, że większość mam pępowiny nie odcina ;))) Najważniejsze, że teściowa już zadzwoniła, na pewno odetchnęłaś z ulgą.
Trzymam kciuki za jutrzejsze USG :-)

Lecę Dziewczynki na plac zabaw, wieczorem ma podobno błyskać i grzmieć
a ja się boję burzy.
Wpadnę wieczorkiem, miłego popołudnia życzę :)

Leć made leć :))))))))))) tylko omijaj dziarskich staruszków, bo widzę, że niezłe z nich ziółka u Was haha !!! i nie zaśnij na jakiejś ławeczce po drodze ;))))))))))))))

pyysia???? NO OPOWIADAJ !!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry