• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O której pysia miała mieć te połówkowe ? Ciekawa jestem czy chłopiec okaze się chłopcem i w ogóle...wszystkiego jestem ciekawa :)))) A przede wszystkim fotek maluszka :)

Wiola - wyrzuć tą skromność do kosza ;-) Jak bum bum, jesteś bardzo atrakcyjną Kobietą.

A właśnie....just !!!!!!!! Co robisz ?
rureczka ???

Ostatnia edycja:
wiola Ty przestań już no!! RASOWA jesteś nieziemsko po prostu, jeśli mogę sobie pozwolić na takie określenie :-D:-D:-D

made nie wiem...czekam na pyśka tak samo :-)

Kocurek - pewnikiem na październikówkach wiedzą :)) Ale ja tam nie pójdę bo mam słabą orientację w terenie....
Trzeba by kogoś bystrego tam wysłać ;-) hmmm

dziekuje:zawstydzona/y:
z rana byla moja siostra odda ubranko po Iwusi z ktorych jej corcia juz wyrosla i teraz je pakuje i ukladam i ... lza mi poplynela... cholera czemu nam niewychodzi?....moze juz nie mozezmy miec wiecej dzieci?....

Wiola - nawet tak nie myśl !!!! Trzeba myśleć pozytywnie ;-) chcesz żeby Ci się załączyła blokada ? Z tego co się orientuję, to kilka razy odpuszczaliście sobie staranka, prawda ?

Kobietki, która może iść na październikówki zapytać o pysię ? Chodzi właściwie o to, o której godz. miała mieć USG połówkowe ;))))

wiooola ależ coś Ty...?? Przecież to kwestia czasu - macie przetestowane własne możliwości :)))))) nie smutać ładnie proszę...

W sumie asionek to taki podwójny agent... dawno asionka nie było hmmm...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry