• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku ja zakupiłam poporodowe siateczkowe, zero sexu w nich ale wiaterek chociaż nie gardzi. Koszulę do porodu zakupiłam jakąś taniochę za 12 zł. Do karmienia zamówiłam na necie takie z kopertowym dekoldem. Kupiłam tez poporodowe wkładki ginekologiczne , podkłady na łózko a te wkładki z bella tez mają przylepiec.:tak:
wesoła jeszcze nie urodziłam ale pomagaja przynajmniej się nie zesikac jak kicham:-)
balbinka, rurka witajcie
liby hoho kawał chłopaka u ciebie w baloniku siedzi
Wiolka ja tez zdjeć nie widziałam:-(

Cóż ja 10 czerwca skończę 35 lat:szok:Jejku może ktos zamienił mi metrykę, nie czuję się i mam nadzieje, ze nie wyglądam:eek:

Rurka nawet ja w paputkach z antenkami i fartuchu wymiękam przy ślicznych kocurkowych ustach ;-)
Wisieńka ja by mnie tak chyciło to juz CI zycze wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek !!;***

kocurku ja wkladki kupowalam z belli nie sa strasznie druge a maja przylepce i majciochy poporodowe tez sa przydatne...
wisienko witaj. jak tam na koncoweczce?
tylko na chwile i potem bede kasowac

Załączniki

• DSCN4915.jpg
    DSCN4915.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCN4893.jpg
    DSCN4893.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCN4888.jpg
    DSCN4888.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCN4883.jpg
    DSCN4883.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN4947.jpg
    DSCN4947.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCN4956.jpg
    DSCN4956.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCN4961.jpg
    DSCN4961.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 36
rureczka - ja to bym się bardziej obawiała, że ta zabawa końca by nie miała :-D)))

Kocurek - no co ja poradzę, że tak bardzo Cię lubię :zawstydzona/y:

Wiola - a niech mnie :szok: i Ty marudzisz, że coś Ci fizycznie dolega, tak ?????? Piękna Kobieta z Ciebie. Aż sobie wszystkie no...ten.....w powiększeniu obejrzałam :zawstydzona/y: Śliczne fotki. A Iwonka taki elfik wśród tych dzieciaków :)))))))

Ostatnia edycja:
Hehehe :cool2: no dobra kocurek już czuje się podłechtany - tylko proszę uprzejmie bez skojarzeń :-p - teraz wszystkie OCZY NA WIOLKĘ !!!!! - MOJE ULUBIONE TO TRZECIE OD LEWEJ NA GÓRZE I PIERWSZE OD LEWEJ NA DOLE :-):-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry