• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczka - ja tak po cichu myślałam, że Kocurek to z tego powodu, ale nie chcę się już wychylać, bo znowu będzie, że insynuuję :-p:-D

Libby - buziaczki dla Ciebie :*:*:* Bardzo się cieszę, że tak ładnie synuś przybiera na wadze. Byle tak dalej ;-) i wpadaj do nas częściej :))))

Ostatnia edycja:
jestem...
Marylko powodzenia i oby porod przebiegl szybko i w miare bezbolesnie.
witam te panie z ktorymi sie dzis nie witalam..

Wisieńko-no stresik na końcówce zaczyna się powoli-już bym najchętniej ustawiła łóżeczko-ale głównie dla synka by się oswoił z nim w pokoju, już mam powoli dosyć bycia ciężarówką-szczególnie w takie duchoty-ale jak pomyślę o porodzie to strach mnie oblatuje...

Libby-jejuś ile ten twój synuś waży-moja mała 1,5 tyg. temu miała coś ok 1735g!!!a co do spotkanie to chętnie-ale najbardziej mi pasuje poniedziałek bo w wekend mąż ma szkołę i zostaje sama ze smykiem-a co do leżenia to staram się jak mogę-bo coś kręgosłup też wymięka;)

Młoda a może i kupię, kto to wie :-D

Made wiem co mówię, pewnie wykupi cały zapas pani Walewskiej, cycochy opali na hebanik, a nie wiem czy wiesz, ale takie dziadki stare to lecą na opalone, bo myślą, że na działce pieli grządki!!!

Hejka
Wpadłam tylko na chwilkę się przywitać i przypomnieć o moim istnieniu ;-)
Ostatnio jakoś nie mogłam zebrać się w siły aby zerknąć do Was na BB, ale pewnie o wszystkim wiecie co się u mnie wydarzyło :-(
Muszę wziąć głęboki oddech, nabrać troszkę dystansu do tego wszystkiego...

Trzymajcie się cieplutko a młodamamusia i just widzę, że jeszcze nie rozpakowane :-) Trzymam kciuki za szybki i lekki poród :tak:

reklama
No to Was zadziwię :-D rozmyślałam nad wkładkami laktacyjnymi - czy zainwestować w te z przylepcem i podziwiałam majtki poporodowe - nie wiedziałam, że coś takiego istnieje :shocked2: No i czas wymyślec koszulę do szpitala - tam też człek musi jakos wyglądać - ciekawe, czy kapciami z antenkami poprawiłabym humor wymęczonym porodem kobietom, czy raczej by mnie pognały gdzie pieprz rośnie :-D:-D:-D

libby ... balbinka :-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry