• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulinka - nasza mamitka siedzi na weterankach ;-) Czasami nas odwiedza

młodamamusia - ja Rafałkiem to się już mogę po porodzie :-D 24/24 ale poród mi daruj :)))))
Co do tych wymiarów, powiem Ci Kochana tylko tyle, że mój Maniek dzień przed porodem miał ważyć wg USG maksymalnie 3600 kg, a urodził się z wagą 4300 :-) tak więc radzę wziąć poprawkę :)))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Made,to nie tak.Ja dopiero zaczęłam terapię więc trochę zejdzie zanim zacznę w miarę normalnie funkcjonować.I uwierz mi,że moi znajomi też mnie postrzegają tak jak Ty swoich.Ale to tylko przykrywka.Złudzenie.Wojna toczy się w środku.
Zwłaszcza przy tak silnej nerwicy jaką mam.I nie tylko ale o reszcie nie chcę mówić.

Made no to Maniek nieźle sobie ważył :-) . A wiesz ze ja czekam na foty twojej Family :-D ;-)
i bede czekac tyle ile bedzie trzeba :-D choćbym miała czekac 20 lat to poczekam :-D ;-)

made no wiesz ja mam dyżur w środy;-)
paulinka witaj jak tam stresik końcówkowy się zbliża??
U mnie są polskie truskawki po 8-9 i polskie czereśnie po 12-16, czeresnie mało dojrzałe takie:cool:

Oliwka wspólczuje, wiem co czujesz bo też musiałam wstrzymac starania na długi czas przez leczenie. Leki były teratogenne :sorry:
No i resztę zapomiałam co chciałam napisać.........................

Olivka - nie lubię publicznie wywlekać tego co w środku, ale....ja też jestem dzieckiem DDA, przeżyłam piekło, i uwierz mi, że wiem o czym mówię, i wiem co się dzieje w środku, ale taka postawa jaką Ty prezentujesz nie spowoduje, że będzie Ci lepiej, mimo terapii. która, owszem jest w wielu przypadkach konieczna.
Życzę Ci bardziej pozytywnego spojrzenia na niektóre sprawy, bo szkoda życia. A fajna babka z Ciebie ;))

Bryyy :-) MLODAMAMUSIA, JUST rece opadaja, ale bedziecie czerwcowki pewnie, a czerwiec to cudny miesiac. Lipiec lepszy, ale czerwiec tez jest ok, prawda PAULINKO? Ze skurczykami, to uwazaj, a jak bardzo sie niepokoisz, to lec do gina juz teraz. A moze masz kogos pod reka do wykorzystywania? Ja wiem, ze ciezko tak lezec i patrzec jak ktos robi Twoja robote, no i ze bawic sie z synem nie mozna za bardzo, ale cos kosztem czegos. Lez, lez i nawet palcem nie kiwaj. KOCURKU, MADE, RURECZKO, JOS, OLIWKO, WISIENKO buziaczki przesylam :-*. .....................Jestem po wizycie, wiec melduje poslusznie, ze szyjka wysoko, tam na dole super- zadnych widokow na porod w najblizszym czasie, skurczyki sa, ale bezbolesne, wiec sa normalne, serducho malego wali jak dzwon, a moj synus wazy uwaga, uwaga 3150g!!! Szok dla mnie i mojego gina, bo z pepowina dwunaczyniowa powinien wazyc ponizej przecietnej! Swieto w domciu. Nawet dostalam truskawki w nagrode hehe jakby ode mnie zalezala glownie jego waga. PAULINKO, pamietasz jak pisalam, ze jade w maju w Twoje strony? Otoz jade, tyle, ze w czerwcu, a dokladniej teraz na sobote, niedziele i poniedzialek.... Moze male spotkanie jak bedziesz miala chec i sily? Odezwe sie jutro na pw do Ciebie. Dobrze, dziewczynki- raport zdany. Czas poczlapac na laweczke. przyjemnosci samych zycze!

reklama
Kocur myśli jak to się lepiej ode mnie wylansować, ale jej się nie uda. Bo ja mam dzisiaj kukuryku na głowie, różową pizamę i pluszowe kapcie, co prawda bez antenek, ale też zacne:-D

Libby
bardzo się cieszę, że wszystko w jak najlepszym porządku :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry