• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oliwka no jest to ciężki wybór.. nie próbuję nawet nic w tej sytuacji się mądrować... znasz siebie najlepiej i sama wiesz, co jest Ci teraz potrzebne, żeby normalnie funkcjonować ... :) Ale rozumiem, że te leki to przejściowa kuracja?

Dlaczego piszesz, że nie będziesz?? Aż tak uszkadzają organizm - bezpowrotnie??

Nie wiem,odstawiłam w styczniu i widać jaki jest efekt:(
W każdym razie 6mc do roku minimum...Niestety za późno jak dla mnie:(
Wiem,że dzieci można rodzić później ale ja nie chcę,już dawno zdecydowałam,że do 30-stki i postanowienia nie zmienię:(((
Szkoda gadać:(

hej kochane;) u mnie upały niesamowite, latam w sukienkce, którą co chwilkę jak nikt nie widzi zadzieram do góry;)
Młoda i Just-to ja was niedługo wyprzedzę z jazdą na porodówkę-coś mnie ostatnio męczą skurcze, chyba przepowiadające-brzuch mi się cały spina i czuję parcie na pęcherz-biorę no-spę bo dopiero w przyszłym tyg. mam wizytę u gina a nie chce co chwilkę do niego wydzwaniać-aby tylko przetrwać czerwiec, w lipcu będzie mi już wszystko rybka

aha, błagam nie piszcie tyle o truskawkach bo wymiękam-u nas są strasznie drogie-czekam na własne z ogródka;)

oliwka : zdrowie najwazniejsze, juz jedno dziecie masz i dla niego musisz byc zdrowa i SZCZESLIWA :)
a postanowienia czy do 30 czy do 32, zima absolutnie nie, tylko wiosna i jesien to w kat! bo jak NAPRWADE bedziesz pragnela tej dzidzi, to zdecydujesz sie i ebdziesz uparcie sie starac dlaej, nawet w wieku 35, czego nie zycze ;)
ale jestem przekonana ze jesli pragniesz dzidzi to zniesiesz wszelkie zalozenia, plany bariery wiekowe i inne...
wkoncu co jest wazniejsze? spelnienie marzenia czy jedynka za trojka zamiast zera...?

oliwka tulę ...teraz najważniejsze abyś się ustabilizowała psychicznie. Stres też ,nie sprzyja poczęciu fasolki. Ja niestety coraz więcej denerwuję się przez moją mamę ...ale o TYM to szkoda gadać.
Trzymaj się a za kilka miesięcy pochwal się nam wiesz czym...

Nikola ma jakieś jazdy z brzuszkiem normalnie dziś siły brak.

Odnośnie antykoncepcji dziewczyny które brały poradźcie coś. Przynajmniej na kilka miesięcy planuje przyjmować. Ale nie wiem co wybrać. Tzn chyba na tradycyjną pigułkę się zdecyduje ,ale rodzajów jest tyle...które waszym zdaniem są najlepsze? Chodzi o samopoczucie i inne efekty uboczne.

jooooossssssss a czemuż to nie życzysz w wieku 35 latttttt ?????????? :evil:

oliwka nie bądź dla siebie zbyt surowa w poźniejszym rozliczaniu z postanowień .... ja TEŻ sobie postanawiałam i co....???????

reklama
Wisienka :-D))))) hahhahaaaa Dzisiaj nie czwartek !!!!! Wyłaź !!!!!! Umarłam.....

Paulinka - cześć ;))) Po ile u was truskawki ? Ja dzisiaj za kg płaciłam 7 zł., ale były też po 6 zł.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry