• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda-no ja wam nie życzę dwupaku do lipca;), tylko trochę mnie to wszystko niepokoi co się ostatnio dzieje, chyba znów zaczynam przeginać w pogoni za Danielkiem, praniem, gotowaniem i sprzątaniem...

Made-lubuskie-truskawki i czereśnie po 8 zł

reklama
Paulinka - to jeszcze nie ma takiej tragedii ;)) U nas (śląskie) czereśnie po 12 zł. :szok: Jeszcze nie jadłam :-( poczekam do weekendu, może cena jak mój kolagen, leciuchno opadnie :-D)))

młodamamusia - to wsiadaj w tramwaj i do Sosnowca :-) zaoszczędzisz na truskawkach

Ostatnia edycja:
moja mama mówi że czereśnie nie były raczej z polski...;) a propo owoców to ja już dzisiaj wciągnęłam marchewki, ananasa, jabłka no i teraz mam chęć na te truskawki...ehh los ciężarówki...

Marcepanek ja dosyć długo plastry Evra używałam i było ok ale potem zaczęłam mieć silne migreny,zmieniłam na nowoczesną tabletkę Qlaira i powiem Ci że świetna jest:)
Bierzesz je bez przerwy (28dni),są różnoskładnikowe i kilka z nich to placebo.Ja normalnie zapominałam o tabletkach,zwłaszcza na początku a z Qlaira nie miałam tego problemu:)Nie tyłam,nic nie bolało i miesiączka jak w zegarku do tego krótka i treściwa:)

Wiem,że nie powinnam przekreślać, ale ja dziecko DDA już tak jestem skonstruowana,że albo w lewo albo w prawo:((( Nie umiem inaczej,jak coś jest postanowione to tak ma zostać,zwłaszcza w tak poważnych sprawach.
Uciekam do domu,mam zły humor i już hucze na meża:(
Nie daję sobie rady sama ze sobą:(

młodamamusia - o nie ! Na rower się nie zgadzam ! Mimo całej mojej sympatii do Ciebie, jakoś średnio mi ze świadomością towarzyszenia Ci podczas porodu :zawstydzona/y::-D:-D

Olivka - a według mnie, to Ty potrzebujesz takiego porządnego klapsa. Mam kilku znajomych DDA i radzą sobie, a Ty nie pozwalasz sobie na normalne funkcjonowanie, zmień podejście, nie chowaj się ciągle za DDA, bo kiedyś może Ci nap[rawdę psychika nie wytrzymać.

reklama
Made to ... hmmm :-D ale nie chciałabys odebrac małego Rafałka :-D no w sumie nie az tak małego 3590g :-D

Paulina mamita bardziej udziela się na STARACZKACH WETERANKACH :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry