• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek szkoda ze mój Rafik juz podrośnie jak ty urodzisz bobasa:-) bo bym odkupiła od Ciebie pare pajaców ;-)

Łeeeee nie nawidze gołębi...

reklama
Karola Pośpun jak malowany :-D a Ty moherowa lansiaro hahahaha, jeszcze gołębie, idealna atmosfera :-D

Koccurro BRRRRRRAWO!!!!!!!! :cool2: śliczna będzie Twoja Mała Czarna :tak:

Rurrreczko gdzie się chowałaś???

Młoda mój lekarz wizyt mi juz nie wyznaczał, więc będę musiała pójść sama i zapytać :-)

a ja muszę się Wam przyznać :zawstydzona/y: moje libido skoczyło na poziom, którego nie ogarniam :-D właśnie pożeram!!!! dosłownie :-D MURZYNKA mojej mamy :-D:-D:-D

Kocurek wyprawka śliczna, mam nadzieję, że Ci nie dorzucą gratis tej upiornej lalki :-D

Just
licytowałam na allegro :D

Pysia
jaka antenka, nie ma wątpliwości ze to chłopak :-)

reklama
hej

jestem :) bylismy zobaczyc z mezem dom u nas w miescie a pozniej na kolacji

just : pupinka leopoldinka moja dojechala calo i szczesliwie :) dzwonilismy z mezem jak najeci po 19h30 :)
wszystko dobrze, jeszze tylko 1 dzien stresu zeby do basenu nie wpadl, + czwartek rano a pozniej juz tam bedziemy :)

zazdroszcze ci tego morza... tez zawsze chcialam mieszkac nad morzem, ale ja narazie nie mam na to szans... moze kiedys...
moze jak mojemu golden boy'owi ze smutnej dekady kryzysu uda sie "wymusic" zwolnienie ugodowe... ;) w sumie to juz na to czekamy...jak na zbawienie hehe

sergi : fajnie, ze macie taki polski dom kultury!

kocurek : gratuluje auckji i chyba nie musze pisac ze sie ciesze bardzo bardzo hihihi ;)

mlodamamusia, just : wlasnie sobie zdalam sprawe majowki moje ze wy zadne majowki nie bedziecie, tylko czerwcowki !!!! :)

pysia : piekne fotki, ziewanko kapitalne :) jeszcze tylko ssania palucha brakuje do kompletu:)

oliwka : sliczna corunia :)

mama : jak samopoczucie, lepiej????

kolorowych wszystkim! do jutra, wpadne nim wyjde z domu na wizyte

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry