• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dobry :-) palma się wita :)

Kocurrku wybacz za takie głębokie myśli od rana i to jeszcze w takie święto ;-) ale ja mimo swojego młodego wieku uważam, że posiadanie dziecka, tych kaszek i pieluch, to etap w życiu, który musimy przejść jak wiele innych, a świadomość posiadania dziecka, to coś co przybliża nas do bycia kreatorem własnego świata, coś z tej "boskości" znajduje się w każdym z nas, więc jeśli jest nam dane przechodzić ten etap pieluch i kaszek, to spójrzmy na to ze strony samych plusów, później za to podziękujemy :happy:

pięknieeeeee to napisałaś, właśnie to musiałam usłyszeć ... bo mam obawy ....

kocurek wiolka - czesc Wam :)

Hi hi wszystkiego najpiękniejszego z Okazji Dnia Dziecka , duzo uśmiechu na twarzy, samych radosnych dni i podgodnych myśli

Buziaki z rana :laugh2:

Dołączam się do życzeń :tak:
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka! :tak:

A żeby dziecięcości dzisiaj stało się za dość, zabieram się za chwilę za radosną twórczość :laugh2: Już od jakiegoś czasu przymierzałam się do zabawy w scrapbooking, czyli własnoręczne robienie kartek pamiątkowych, zaproszeń i albumów. Nie miałam żadnych materiałów do tego, ale wszystkie cudeńka które widziałam w internecie tak działają na wyobraźnię, że skapitulowałam i skompletowałam w ciągu 2 dni całkiem pokaźną kolekcję materiałów ;-)

I dzisiaj od razu rzucam się na głęboką wodę... Znalazłam w necie coś takiego jak album ciąży i postanowiłam się z tym zmierzyć ;-)
P2020002-500x374.jpg

Ostatnia edycja:
hej

WPADLAM ZYCZYC WSZYSKIM PANIOM, DZIECIACZKOM W BRZUSZKACH, JAK I TYM, KTORE SA JUZ POZA NIMI SZCZESLIWEGO NIEZAPOMNIANEGO DNIA DZIECKA!!!!!!!!!
NIECH SIE SPELNIA WASZE MARZENIA!!!!!!!!!

ja sie szykuje w locie do gin, wychodze za 40min bo mam daleko, ponad godzina drogi pociag + 2 metra... ehhh zajrze tuz przed wyjsciem/wylaczeniem kompa!
pa:

Trzeba chyba by jakąś uroczystą kawę uskutecznić... ;-)

sergi będzie śliczna pamiątka dla maleństwa :tak:

jos &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę :-)

naga wyrzuć obawy - będzie CUDNIE :-D

wiola pospałaś??? :-)

marylka ma pierwszy dzien dziecka ze swoim Bartusiem:-)
just, mloda do dziela...:-)
palemko nie ma teraz miejsca na obawy...teraz trezba sie cieszyc ze w koncu sie udalo:-)
KOCURKU A DZIEKUJE TAK:-) I wa przesypia juz cale noce... czasem sie przebudzi, ale to co jest teraz w porownaniu z tym co bylo to jest niebo.
co u ciebie?jak sie czujesz ? brzusio duzy? ale zaszalalas wczoraj z ta aukcja:-)

Ostatnia edycja:
Jos trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&& wszystko będzie dobrze :tak:

Kocurrku dobrze, że podzielasz moje zdanie, wśród moich znajomych, tzn wśród mojego rocznika, byłabym chyba bardziej zlinczowana :-D a ja swoje już wiem i doceniam fakt tego, że za jakiś czas ktoś, ten Mały Człowiek przytuli się do mnie i będzie ze mną już do końca :tak:

Palemko :happy: cieszę się, że mogłam pomóc ;-)

Marcepanku cześć :-)

Sergee uważam, że to świetny pomysł, taki dokument z własnego życia, popieram :tak:

wiola A dziękuję, dobrze :)) no napaliłam się na te ciuszki jak dzika :-D A brzuszek jednego dnia większy, drugiego mniejszy - jakby mi się ilość wód ciągle zmieniała ;-)

boogie ja byłabym zlinczowana przez część znajomych z MOJEGO ROCZNIKA :szok:

Ostatnia edycja:
kocurku ale ladne sa te ubranka:-)
mi wczoraj siostra oddala dwa razy tyle ubranek co jej pozyczylam... a wszystko takie sliczne, malenkie i tak pachnie dzidziusiem:-/
pokaz brzuszek:-)
just pozdrow tate . super te wczorajsze zdjecia , ja tez chce na morze...

reklama
dziekuje za &&&& :)

serg : piekna kartka :)
kocurek : cena spora fakt ale ubranka piekne :) warto bylo!

wiolka : hej :) no marylka ma dzis 1szy wyjatkowy dzien dziecka :) pieknie :)

uciekam jestem w starterach, wychodze za 2min
bede popoludniu, pewnie nie przed 15ta
pa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry