• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysiu hahahha, łasa kobieto na komplementy :-D

dziewczynki uciekam do spania, dzisiaj przez te upały nie miałam cierpliwości na drzemki, więc teraz już jakoś mi dziwnie i chyba pakuję się do łóżka...

KOLOROWYCH SNÓW :happy2:

reklama
JUST ZA 20 MIN BEDZIEMY CZERWCÓWKI !!: -D:-D:-D:-D

a u nas na ulicach prądu nie było .. :-D ;-) a ja nie lubie jak jest ciemno ;/
ale juz swiatełko jest ;-) :-D

Ja tez uciekam spac;**
Dobranoc i do jutra!;*;-)

No a ja witam ponownie :)

Wylansowałam Czarną, że hoho - za 419zł :szok: NIC WIĘCEJ NIE KUPUJĘ Z CIUSZKÓW !!! :-D:-D no chyba żeby jakieś skarpetunie w kolorze magenty dla małego akcentu dziewczęcego :tak:

pysia wspaniałe te zdjęcia syneczka... mi szczególnie buziuchna się podoba na tym ostatnim ... prześliczna :sorry2:

DOBRANOC :-):-):-)

Aaaa... jeszcze wróciłam...
Z OKAZJI DNIA DZIECKA ŻYCZĘ WSZYSTKIM FORUMOWYM MAŁOLATOM

- I TYM W BRZUSZKACH I TYM NA ZEWNĄTRZ... NO I TYM NASTOLETNIM OCZYWIŚCIE -

DUUUUUUŻO ZDROWIA I RADOŚCI ŻYCIA !!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D:-D:-D

jak dobrze wstać skoro świt :-D:-D:-D w nocy mieliśmy otwarty balkon, bo było tak gorąco, że nie dało się zamknąć, okna uchylić i tylko oknem wietrzyć :szok::szok::szok::szok:
KORZYSTAJĄC Z OKAZJI, ŻE JESZCZE W DNIU DZISIEJSZYM JESTEM DZIECKIEM, BO REMIK SIĘ NIE ŚPIESZY :tak: CHCĘ ŻYCZYĆ WSZYSTKIM WAM CUDOWNEGO DNIA DZIECKA, NAWET JEŚLI JESTEŚCIE ODE MNIE STARSZE :-D:-p PIELĘGNUJMY W SOBIE TEN PIERWIASTEK DZIECKA, KTÓRY POZWALA CZASEM ODERWAĆ SIĘ OD DOROSŁOŚCI, CZEGO SOBIE I WAM ŻYCZĘ :-D:-D:-D:-D:-D

boogie Złota Myśl :tak: - dzieciaka w sobie umieć zachować to wielka sztuka :tak: - szczególnie tą ciekawość wszystkiego i błysk radości w oczach :-D
Nie dajmy się zjeść rutynie, znudzeniu i znużeniu, patrzmy na świat przez pryzmat dziecięcej wolności i energii do podboju świata!!! :-D:-D:-D
Nawet, jeśli ten świat składa się czasami z samych pieluch i kaszek :-p:-p

Wow jakie widoki :-)
Pysiu powiem tylko tyle ,że śliczny chłopak ;-) A to ziewanie cuuuudo ;-)
oliwka aż się rozmarzyłam Ninka śliczna , przede mną też wiele lat strojenia mojej laluni ;-) Mieć córeczkę to super sprawa ,choć synka też...więc nie bić mnie tu po głowie ;-)

A z okazji dnia dziecka wszystkim maluchom tym mniejszym i tym już całkiem dużym też, chciałabym życzyć samych pogodnych dni i oczywiście masę zabawek ;-) A co tam raz w roku można zaszaleć ;-)

Ostatnia edycja:
Kocurrku wybacz za takie głębokie myśli od rana i to jeszcze w takie święto ;-) ale ja mimo swojego młodego wieku uważam, że posiadanie dziecka, tych kaszek i pieluch, to etap w życiu, który musimy przejść jak wiele innych, a świadomość posiadania dziecka, to coś co przybliża nas do bycia kreatorem własnego świata, coś z tej "boskości" znajduje się w każdym z nas, więc jeśli jest nam dane przechodzić ten etap pieluch i kaszek, to spójrzmy na to ze strony samych plusów, później za to podziękujemy :happy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry