• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam się z wami dzieciakami :-D:-D:-D Dziś wszystkie możemy się poczuć jak dzieci :-)
Ja mam dziś kiepski humor. Pokłóciłam się z mężęm, nawrzeszczałam na niego z samego rana i tyle. Kurde bo czasami facet chyba też może coś zrobić dla dzieci no nie? Ja od 6.30 nie śpię bo tak Maja wstała, a on musiał się wyspać mimo że od 7 dzwonił mu budzik. Ach mogłabym tu teraz dużo napisać, ale nie będę wam humorów psuć. W końcu mamy DZIEŃ DZIECKA
Wam też życzę wszystkiego najlepszego i samych radosnych chwil spędzonych z naszymi pociechami.

agapa witaj... faceci czasem tak maja ze nie pomysla i wola zeby ktos robil cos za nich ale bedzie ok , nie ma co sobie nerwy szargac.
buziaki dla twoich dzieciakow z okazji dnia dziecka od E- cioci

pysia pokaz na co polujesz
ja od zawsze wolalam male dziewczynki...i jak powiedzieli mi ze bedzie chlopak to bylam w szoku bo czulam ze dziewczynka... i sie nie pomylilam

reklama
Wiem,wiem:)
Po prostu wczoraj miałam ciężki dzień i dzisiaj ciężko u mnie z wiarą:(
Włosy wymyte,wymaskowane.Zaraz prysznic.Nadal nie wiem co ubrać!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry