• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie :-)
Ja wczoraj umierałam z powodu gorączki na dworze, masakra, dobrze, że w domku jako tako do przeżycia.
W poniedziałek po wizycie nie miałam siły już na kompa. Więc: szyjka w badaniu usg ok 3,5cm, ale w bad. gin to gorzej, powiedziała że miękka i krótsza, kazała się oszczędzać, ale zakazu spacerków nie mam, oczywiście nie przesadzać, w trakcie odpoczywać. Huraaa że tyle wolno, bo ileż można w domu siedzieć, jazda autem niestety odpada, ale trudno. dzidzia miała 1700g no i nadal dziewczynka. :-D

ooo znów się robi gorąco... słońce świeci mi tu w balkon już :szok: wiatr jakiś znikomy, co za gorąc :no:

STAN TELEFONÓW ODEBRANYCH: 5...:eek: chyba nie wymaga to komentarza :-D

zaraz działamy z przemeblowaniem, tzn zmianą miejsca jednej szafki na korzyść większej ilości miejsca i większej ustawności :tak:

Dziewczyny ja to się cieszę, że już przekroczyłam delikatnie ten 30 t. Wierzę w to, że wytrzymam tyle ile potrzeba, a może i do końca ;-) obadamy :-)

Just daj mi ten jeden tydzień co powyżej 40 ;-) ale szalejesz z tym przemeblowywaniem l;-)

just u nas tez tak goraco ...Iwa na pampersie biega.przemeblowuj polki mozesz...mam nadzieje ze to przestawianie w koncu sprawi ze pojedziesz rodzic:-p
a co do telefonow wiem ze to drazni ale kazdy sie martwi o ciebie..
mlodam twarda kobieta z ciebie ... jeszcze 6 tyg i mozesz spokojnie rodzisz ale jak wytrzymasz jeszcze 10 to tez nnic sie nie stanie:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry