• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Melduję, że we Wrocku przyjemnie chłodno i pochmurno... spało się wyśmienicie :)) A teraz polowanie na lodówkę i zaraz wracam ze zdobyczą ;)))))

młodamamusia - po tym co zdążyłam zaobserwować, Twoją rodzinkę zdecydowanie opisałabym humorzyście :-D
Zacznij od seniorów ;-) następnie siostra, pies, a na końcu lub początku opisz siebie. Ja bym Cię widziała w roli narratora.
Może spróbuj napisać, prześlij mi to na PW, a ja Ci spróbuję pomóc ;))) Muszę trochę poznać tę Twoją rodzinkę, inaczej nic z tego nie będzie. Potrzebne są informacje takie, co kto lubi: jeść, robić, czytać... Jakie filmy lub programy ogląda w TV, etc. :-D)))))

Albo...przyszedł mi do głowy jeszcze lepszy pomysł ;)))) Opiszemy Twoją rodzinkę z punktu "widzenia"/słyszenia Rafałka :-D )))) Będzie dowcipnie i z jajem ;) Będzie analiza postaci pod względem wydawanych przez nich dźwięków :))

Ostatnia edycja:
Nie dałam rady przytargać zdobyczy - zjadłam ją po drodze :szok:

made ... mlodamamusia witajcie :-)

boogie no jak by tak policzyć wszelkie możliwe kombinacje, w jakich można ustawić cztery meble w pokoju to zrozumiałe, że podziałacie do wieczora :-p:-D To będzie jakoś 4 razy 4 razy załóżmy 3... nie biorę pod uwagę opcji "środek pokoju" :-D:-D

A PA-RA-SOL ?????????

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry