• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made Ależ Ty te zwoje wypielęgnowałaś :szok: genialny pomysł z Rafikiem w roli narratora :-D Wyszykowałam sobie cały talerz kanapek i zjadłam na stojąco w kuchni, a ostatnią z dżejmsem w przedpokoju po drodze... przyniosłam pusty talerzyk :-D

mlodamamusia Witaj, jak się dziś czujesz?? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hahahaaa :-D)))) Kocurku, genialne to będzie pod wieczór.
Ale mi smaka zrobiłaś na te kanapeczki :-p chyba pójdę w Twoje ślady i zrobię skok na lodówkę :-)))))

Kiedy jos ma przyjść z nowinkami ??? Już się doczekać nie mogę :)))

pysia !!!!!!!! Chłopak jak się patrzy, nic dodać nic ująć ;-) Śliczny bobas z Niego :))) Fotki rewelacyjne !

buziaki dla wszystkich dzieciaków dla tych małych i całkiem dużych;) ja z okazji dnia dziecka wcinam truskawki z cukrem i mam w planach jeszcze czekolade;) hahahah jestem okropna

od dziś pracuje na pół etatu. Sama szefowa mi zaproponowała bo widziała ze sie męcze przed kompem przez 8h więc teraz pracuję mniej mam więcej wolnego czasu na spanie;)

poczytuje was cały czas i wiem ze just i mamusia bedą czerwcówkami;)

jos jak wizyta?

rurka doszła paczka?

rurka to cieszę się :-) a do mnie tez coś przyjdzie;) ??? niespodzianka:-):-) uwielbiam niespodzianki:-) kiedy wraca twój mężuś?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry