• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Koccurrku :rofl2: a KUKU hahahah w kwestii misji PARASOL, jest już na oku, tylko jutro rano trzeba o 10 wyskoczyć do Jyska :cool2: taki sam, piękny, zieloniutki :-D

Jos o Radości :-D fajnie, że wszystko dobrze, baaaardzo się cieszymy z Remikiem :tak: a zakupy boskie :rolleyes2: uwielbiam takie spodnie typu "haremki" zwane też "alladynkami" :tak:

Młoda nogi do góry, albo w zimną wodę, tzn chłodną :tak:

Made czyżbyś bawiła się w pisarkę??? ;-) :szok: masz te zwoje, nie od parady :-D

Ewula dobrze, że masz takie możliwości w pracy, dla Fasolki lżej i Tobie zdecydowanie lepiej :happy:

a my celebrowaliśmy Dzień Dziecka w Sopocie, na molo, poszliśmy na gofry, tata mi fundnął :-D stwierdziliśmy, że skoro jestem jeszcze w jednym kawałku, to trzeba to wykorzystać :tak: więc miałam jeszcze foty, takie jak wszyscy robią :-D na tle morza, na molo :-D zrobiliśmy :szok: aż 6 fotek i padł aparat hahahahah, ojciec się wkurzył, bo miał ewidentnie ochotę pobawić się w fotografa :-D

a teraz robimy właśnie "Pół godzinki dla słoninki" :-D

just super że masz taki kontakt z tatą to bardzo ważne ze cie tak wspiera;)

jos tak się cieszę ze wszystko dobrze z dzidzią.

made gratuluje poetyckiego natchnienia:-D

Śmiejcie się, śmiejcie :-D)))))

młodamamusia - to się przygotuj ;))) wysyłam Ci PW. Jak będziesz chciała i wenę miała, to możesz na podstawie tego co mi się udało "stworzyć" dopisać. Nikt nie zna lepiej Twojej rodzinki jak Ty sama ;-)
Gdybyś potrzebowała jeszcze pomocy, to wal śmiało ;))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry