reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahaha widzę tu nowe konszachty :-D koleżanka Made poetką :-D

to może my napiszemy taki skrót do biografii o Tobie koleżanko, jak do tej twórczości dochodziłaś hahahahaha i my stworzymy małe dzieło "Jak Made została poetką" :-D

reklama
No masz ! Rureczce źle....nie może być :baffled: Normalnie się zaraz odzieję w osiedlowy mundurek i zlecę Kocurkowi robotę :))))
Co się Kochaniutka stanęło ? Mów szybciutko, zaradzimy ;-)

just - weź...ja bym sobie nie poradziła z popularnością :zawstydzona/y::-D:-D:-D

No i się ze mnie śmieją :)))))) hahhaaahahahaa

Ostatnia edycja:
Rurka no wiesz jak bym umiała to bym kazała mu wracać szybciutko do Ciebie . No ale wiesz ze tak się nie da :-( .
Jeszcze troszkę i bedziecie juz razem ;-)... On na pewno tez strasznie za Tobą tęskni!;*;-)

Just to co układamy historyjke ?;-)

Oliwka
kobieto gdzie ty masz zmarszczki !?

Wyobraźcie sobie ze moj kochany pies wskoczył mi na kolana położył łapkę na brzuch i się przytulił ;-)

Młodamamusia mój kot skakał mi na brzuch perfidnie,nie wiedziałam o co mu chodzi bo nie wiedziałam wtedy,że jestem w ciąży.Zachowywał się jak nienormalny.A potem,na koniec ciąży pilnował mnie tak,że ruszyć się nie mogłam sama nigdzie,kładł się w zgięciu kolan i tak spał:)

Zmarszczki pod oczami mam:(

oliwka dziękuje to będzie strzał w dziesiątkę i mam nadzieję ,że uzyskam zadowalający efekt bo ja mam ciemny brąz a chciałabym stopniowo je rozjaśniać...nie od razu wielkie boom ,żebym sama szoku nie doznała ;-) Choć może już zdzikłam ,ale chciałabym sobie coś rudego na głowie zrobić...heh i mieć płomienną fryzurkę ;-)AAAAaaaaa i gdzie TY kobieto masz te zmarszczki? Bo ja ślepa jestem chyba...
rurka po takim czasie rozłąki wy chyba siebie zjecie coś czuje ;-)

Made bo tęsknie za Łukaszem, jeszcze miesiąc tam będzie :( a czas się wlecze jak nie wiem co :((

Młoda :**

Marcepanek mam nadzieję, że sie fasolką skończy :D

Oliwka to ona chodzi tez za mna cąły czas ja se ide siusiu siedze fajnie na tronie :-D a ona siedzi koło mnie :-) .
Śpi mi na głową. A nad ranem przytula sie do mnie . Ale jak Rafik ją kopie to ucieka :-):-)
Rurka ;**

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry