reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka zmykaj zmykaj cieszyć się bo jest z czego...a ja mam nadzieję ,że wyjdzie mi kolorek bo toć dwie farby na moje długie włosy trzeba.

Maciuś zasnął sam po ciężkim dniu przed TV...więc chyba skorzystam i kulnę się do niego ,mojego małego misiaczka. Ale mam problem z nim lekki i tu pytanko do dzieciatych mamusiek ;-)
Czy miałyście tak ,że po nauczeniu dziecka załatwiania potrzeb ono będąc na dłuższym spacerze powstrzymuje siusiu mimo pampersa na pupie? Bo mój mały narzeka ,że boli go brzusio i chce siku ,ale niestety nie zawsze jest toaleta bądź ustronne miejsce. Nie wiem co robić ,chyba zacznę wozić jego nocnik...

reklama
rureczka - jak ja Cię Kobieto rozumiem. Obawiam się, że tutaj moja podomka nic nie da :((( Kochana, może nasze towarzystwo pomoże na chwilę zapomnieć...? Najlepiej gdybyś nie była teraz sama, może zadzwoń po jakąś dobrą znajomą ?
Skontaktuj się też z mężem, porozmawiajcie sobie, a Ty się wypłacz...to pomaga :)

Made już sobie taka listę prezentów wynagradzających moją tęsknotę zamówiłam, że szok! Rozmawiamy codziennie, i teraz jestem już pewna, że pierwszy i ostatni raz zgodziłam sie na taką rozłąkę!

hahahhaaaa szalone Wy !!!!!!!! :-D))))

Kocurku - Ty to w czepku urodzona jesteś ;)))) Człowiek to sobie sam musi, bo inaczej zdechnie :-D))))
Pamiętam jeden epizod z moją niedoszłą teściową :))) Odmrażałam lodówkę i robiłam czystkę, natrafiłam na dżem, który zakumplował się z grzybkiem, więc mało patrząc celuję do kubełka, a ta stara skąpa wariatka wyciąga ten słoik i co robi ????? Sięga po łyżkę i............łowi grzybka :szok: i co robi dalej ? Kieruje łyżkę z grzybkiem do buzi....połyka, Ja oniemiałam, a ona mi mówi: "No przecież to penicylina" :-D))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry