reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurku Iwonka ma teraz 22 wiec tak okolo 2 lat
mama no to fajnie... ja jestem na etapie poszukiwania rowera ale dla siebie... trzeba sie zabrac za siebie..
agapa ja tez nie wierze w usg bo mnie tez oszukali , jezeli mowa o plci
serge jak tam? brzuszek juz widac?

Ostatnia edycja:
Kocurek, Wiolka to jeśli u mnie było by podobnie, to już niedługo czeka mnie kolejne mega wzruszenie :zawstydzona/y: :-D A jak to w ogóle odróżnić od ruchów jelitowych? Bo słyszałam, że się łatwo pomylić... :zawstydzona/y:

Kocurek, Wiolka to jeśli u mnie było by podobnie, to już niedługo czeka mnie kolejne mega wzruszenie :zawstydzona/y: :-D A jak to w ogóle odróżnić od ruchów jelitowych? Bo słyszałam, że się łatwo pomylić... :zawstydzona/y:
Serge...sama się przekonasz...poczujesz,że to jest właśnie ''to'', zwłaszcza,że z każdym tygodniem ruchy są silniejsze i właśnie wtedy nabierzesz przekonania,że te wcześniejsze,nieśmiałe poruszenia to była dzidzia:) Tak u mnie było przynajmniej:)

serge bedziesz wiedziala... to tak jakby ci motylek latal w brzuchu i muskal skrzydelkami...a jezeli nigdy nie czulas ruchow jelit to teraz jak cos poczujesz to napewno bedzie dzidzius

Przy pierwszym dziecku ruchy się czuje w 18-20 tc, ale jest to sprawa indywidualna. Ja przy 1 tak jakoś czułam, przy drugim też coś takiego a przy trzecim tak gdzieś w 16, ale tu już wiedziałam jak to wygląda. Teraz jak się wschłucham w mój brzuszek to wydaje mi sie że coś tam czuje, ale czekam na konkretne bo to łatwo pomylić

No właśnie czuję nie raz i czułam już wcześniej ruchy jelitowe, jak się tam coś przesuwa i w ogóle... :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że nie przegapię pierwszych ruchów Maluszka :no: :-)

Dzisiaj na to usg muszę wypić 6 szklanek wody "przed" i stawić się z pełnym pęcherzem :szok: A myślałam, że mnie ta praktyka zostanie oszczędzona, że mają tutaj jakiś sprzęt do którego nie trzeba mieć pęcherza "w rozdarciu"... Żebym tylko umiała się skupić na badaniu, a nie na tym, że muszę do łazienki... :zawstydzona/y:

Wiolka a brzuszek niby już coś tam widać ;-) Ja widzę, ale znajomi mówią, że nie widzą różnicy :-p W niedzielę zrobię fotkę i będzie można porównać, bo robię co 4 tygodnie ;-)

Ostatnia edycja:
Agapa- no to synka życze i pełni szczęścia :))

Sergii- dziękuję :)
a jak maluszek zacznie pukać to serduszko mamy bedzie wiedziało ,ze to jej niunia daje o sobie znać...zobaczysz ,ze bedziesz wiedziała...
ja oboje poczułam w 17t.c....a gin i tak mówił,ze za wczesnie...

Wiola- no to szukaj roweru i na przód :))))
ja bym chciała tez zrobić rowerową wycieczkę z dziećmi ,ale my z Tomem nie mamy rowerów...

a co tak cicho Młodamamusia siedzi?????????????????
też pewnie śpi :))

reklama
Młodamamusia się oszczędza:))) Wie co robi,potem Rafik da w kość i nie będzie spania:)))
Just chyba dalej zasnęła...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry