reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agapa do usłyszenia :-)
Mama no problemo :-) trzeba sobie pomagać :tak: :-)
Wiola jak ja bym chciała sobie na rowerze pojeździć... Ale tutaj po pierwsze, nie ma fajnych miejsc na takie wycieczki koło mnie, a po drugie - nie mam roweru... :dry:
Oliwka miałam jeszcze napisać, że córcia ślicznie w kucyku wygląda :-) :tak: Teraz tylko czekać, aż włoski urosną jeszcze trochę i będzie można Oliwce pleść warkocze dobierane (uwielbiam! ;-) )

reklama
Oliwka ma już takie na dobierane ale ja nie umiem...kiedyś robiłam lalkom ale teraz brak mi cierpliwości, a Nince zostało jeszcze parę miesięcy do warkoczy:)
Dziękujemy za komplementy:) To jej pierwsza prawdziwa kitka:)))

Oliwka, popatrz sobie na filmiki na youtube, tam na pewno znajdziesz instrukcje :-) :tak: Ja ostatnio szukałam, jak się robi warkocz-kłos, bo podoba mi się ale zapomniałam jak się plecie... :zawstydzona/y: I okazało się, że jest TAK BANALNY, że teraz sama sobie zaplatam na głowie :szok: :-)

Ja mam za małą głowę na takie uczesania:(
Wyglądam jak kupa jak tylko zwiążę włosy:(
Ale dziewczynom będę robić,dobieranego chyba bym zrobiła...musiałabym popróbować:)
jejku jak mi się nie chce wstać! A powinnam posprzątać...Kto pomoże?

Bogusia...i nic???????
Może wrócą:)

Sergii- :*;-)

Oliwka- tak,tez miałam pisać-mała słodziak :) no i gratki pierwszej poważniej kitki:-D

ogarnęłam górę -pokoje posprzatane,teraz pranie rozwieszę i poodkurzam i finito...
po 12 mam kumpele na kawce..

Sergii- powodzenia na wizycie-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Mama jak Ty to robisz?Ja się podnieść nie mogę a Ty już kończysz sprzątanie...u mnie wygląda jak po przejściu tornado...

Mamita dziękuję... Stres mam, jak pomyślę o tym pełnym pęcherzu... I o tym, że wszystko mi będą tłumaczyć podczas usg w języku angielskim, a terminy medyczne to nie jest mój mocny punkt jeśli chodzi o znajomość tego języka :zawstydzona/y: Ale na szczęście - będzie ze mną G. ! I z tego się cieszę podwójnie: raz, że wsparcie ogromne, a dwa - w końcu Tatuś zobaczy Kruszynę na monitorze, a nie tylko na zdjęciu ;-)

reklama
Sege,&&&&&&& za wizyte:)
Boogie cholercia może jakieś przysiady?:))):-)

Idę coś zrobić bo moje lenistwo przekracza wszelkie normy:)
Będę za godzinke czy dwie:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry