reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sergii- to pieknego przeżycia na badaniu zyczę :)))))))

Oliwka- ja zaczynam juz przed 8 jak wracam z przedszkola...od razu pranie wstawiam ,góre ogarniam,poskładałam pranie z wczoraj które wyschło-poukładałam Zuzi w szafkach bluzki...
ja ogólnie wszystko robię szybko-szybko chodzę ,szybko mówię i szybko sprzątam ...taka ze mnie szybka bilowa :-D:-D

pyszna aromatyczna herbata mi się zaparzyła-czas na relax:cool2:

reklama
a może firankę powieszę, karnisz umyję i sufit odświeżę :-D

breakfast time :tak:

Teraz jest totalna cisza, moja znajoma już u mnie jest i dooopaaaa, czekamy ;-)

mam rower dla Zuzy :))) własnie pani oddzwoniła-piękny błękitny bmx-20 calowe koła więc troche nim pojezdzi za 150zł :)))kupili córce i jeżdziła min 2 razy i stwierdziła ,ze rower to jednak nie dla niej bo nie lubi jezdzić a nasza Zuza uwielbia :))))a ,że wyrosła to trzeba jej sprawic nowy :))

Młoda- ....no to czekamy...

Just-tak,tak-umyj okna i karnisze i powies firanki:)

Pysia cześc kochana mamusiu Marcelka :))

Pysia,Wiola- dzięx..Zuza bedzie przeszczęśliwa-od miesiąca szukamy roweru dla niej i same jakieś takie "plastikowe" ;/;/ a tu bmx..z aluminiową ramą...nowy i za 150 zł :))miło,miło :))

kurcze, to nie tak miało być... :szok: to się już miało dziać, a tu taka ciszaaaaa...... :dry:

chyba muszę na prawdę wziąć się do roboty, bo takie lipne czekanie, to nie dla mnie :no: ja żuczek syzyfowy, będę tak w bezczynności tkwić i w niemocy, żeby to podkręcić???? :-D

Dziewczyny chcę Wam już teraz podziękować za te współodczuwanie, to mi daje Zen jakiego się nie spodziewałam :tak:

A dla koleżanki Made dedykuję utwór muzyczny YouTube - ‪Chilly Gonzales - You Can Dance‬‏
coś co Made lubi może nie najbardziej, ale lubi :cool2:

Ostatnia edycja:
juest jestesmy z toba myslami...
a teraz dupka do gory, pomyj okna, zawis firanke , pomysj podlogi tylko nie mopem a szmatka i na porodowke a my bedziemy przec z toba:-)
mama cena jest bardzo fajna ...zwlaszcza ze to nowy rower.
ja znalazlam fajny rower dla siebie ale 400zl :-/ dla mnie to troche sporo+ 100 na fotelik dla Iwonki

reklama
Wiolka wczoraj wieczorem, umyłam podłogi, a tata poodkurzał :-D może jednak te okna, bo do firanki nie dosięgnę, jest pod samym sufitem karnisz :dry:
chyba, że wezmę się za prasowanie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry