reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzięki dziewczyny ;-)
Korzystając z wypadu do lekarza wypróbowałam wczoraj zakupiony podkład MF Smooth Effect w Rossmanie jest w promocyjnej cenie i mimo ,że mam w domu zapas to co mi tam i nawet zadowolona jestem.

Boogie no mogłabyś już urodzić ;-)

mlodamamusia ... i tak w kółko ... ????? !!!! No jak nic coś się dzieje .... tyyyylko spokojnie

:rofl: kurczę.. mam szansę zostać podwójną e-ciocią :rofl:

Aaaaaaa zaraz zejdę .... !!! Teraz chyba trzeba meliskę czy cuś :-D

maaaade jak może Cię teraz akurat NIE BYĆ ?????????

Ej....ja protestuję !!!!!!!!!
Nie zgadzam się na żadne tam akcje "P" beze mnie :-p Ale się dzieje, normalnie kosmos....UWAGA ! UWAGA ! Można rodzić :-D)))))))))))))

Witam Kwiat tego forum :)))
Spałam dziewczynki do 9:00 i jeszcze bym spała gdyby nie fakt, że jutro idę do ginekologa, a badań nie zrobiłam :zawstydzona/y: zadzwoniłam do przychodni, a ta mądra mi mówi, że krew pobierają do 8:45 i żebym sobie pojechała na ul. lalala.....A ja sobie pojechałam bliżej, gdzie pobierają do 18:00. Bałam się jak cholera, bo żyły mam bardzo głęboko umiejscowione i ich praktycznie nie widać :((( w szpitalu wzywali anestezjologiczną, bo te z oddziału jakby mniej szkolone :/
No ale do rzeczy...pobrała mi wzorowo, na wyczucie za pierwszym razem :-) wydałam 116 zł. zjadłam obrzydliwego hot doga, popiłam Mirindą i jeszcze zagryzłam 3 BITem :-p:-D i teraz leżę i się nie ruszam :))))

Sergi, Wisienka - powodzenia na wizytach, i dajcie znać Kochane co i jak ;))))

reklama
Kocurku no i tak co jakiś czas . Boli boli . I przestaje . Później znowu . Boli i przestaje.

Made widzisz ty to masz kochana wyczucie :-);-) akurat Kocurek Cie wzywała :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry