reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczyny, ja u sister. Mam wizytę o 19 u gina i dzis po niej wracamy do domku. Wpadłam zobaczyć jak rodzące. Mloda jeszcze widze sie trzyma a jak Just?

Sprzątanie w toku,narazie wygląda to gorzej niż przed sprzątaniem:((((((
Jeszcze obiad robię...
Kurde...jak ja się wyrobię?????????!!!!!!!!!!!????????????

reklama
kurcze, to nie tak miało być... :szok: to się już miało dziać, a tu taka ciszaaaaa...... :dry:

chyba muszę na prawdę wziąć się do roboty, bo takie lipne czekanie, to nie dla mnie :no: ja żuczek syzyfowy, będę tak w bezczynności tkwić i w niemocy, żeby to podkręcić???? :-D

Dziewczyny chcę Wam już teraz podziękować za te współodczuwanie, to mi daje Zen jakiego się nie spodziewałam :tak:

A dla koleżanki Made dedykuję utwór muzyczny YouTube - ‪Chilly Gonzales - You Can Dance‬‏
coś co Made lubi może nie najbardziej, ale lubi :cool2:
A masz może taką dużą piłkę? Pobujaj się na niej to też pomaga.

Boszeee jestem zmęczona juz wszystkim :-(
Kochana ty też na piłkę wskakuj i potem na porodówkę.

Młoda e tam, zdążę ;D

Boogi do roboty :-)

Uwaga sprawdzam listę obecności:

Wiola - jest.
Młoda - jest.
Kocurro - jest.
Boogi - jest.
Oliwka - prawie jest.
Serg - jest.
Agapa - była.
Mamita - jest.
Asionek??
Jos??
MADE??
Ewula??
Już jestem :-D

Cześć dziewczyny.
Nie no szalejecie ze skrajności w skrajność.
Just powaliłaś mnie troszkę kobieto heh( czy to już?) No nie mów ,że chciałaś jeszcze pochodzić?
Teraz najlepiej jak dziewczyny radzą rób coś ,albo spróbuj ciepłą kąpiel ,ale taka lekko nad brzuszek ,jeśli to to ,no to akcja powinna się rozhulać. Trzymam &&&&&& za szybki wyskok Remika na świat.

mamusia to normalnie Twoja sprawka boogie czeka ,aż pomierzycie wszystko z tym panem ,żebyś nie przeoczyła akcji ;-) Rowerek za 150zł?! Ja też chce ,ale chłopięcy dla Maciusia ;-) ta cena super bo za plastikowy 250zł daliśmy i to trójkołowiec...

Coś to jeszcze miałam napisać ,ale standardowo zapomniałam :zawstydzona/y:

A sergi pierwsze ruchy maleństwa można poczuć niby od 18-20tygodnia ciąży ,ale to sprawa indywidualna... jest masa zależności bo np jeśli jesteś chuda istnieje prawdopodobieństwo ,że poczujesz wcześniej. Teraz jak byłam w ciąży z Nikolą i jak od 13tygodnia zaczęło mnie łaskotać w brzuszku to nie wierzyłam myślę sobie przecież to o wiele za wcześnie ,ale potem tydzień później miałam USG i mówię lekarzowi ,że z tej i tej strony coś czuje ,on ,że niemożliwe ,ale jednak okazało się ,że to Nikusia się wierciła...

No a mój humor mocno do bani... jedyne co wydaje się plusem ,że oczyściło się samo...ale dziś kolejny dzień leje się ze mnie wręcz...normalnie jakby ktoś odkręcił kran...do tego brzuch boli masakrycznie. Nie wiem czy to aby na pewno normalne...
Wiesz co nie wiem czy to oczyszczanie to to samo jak normalnie po porodzie, ale ja po ostatnim też miałam problem z oczyszczeniem. objawiało się to ogromnym bólem brzucha, chodziłam zgięta w pół. Na usg wyszły zastoje połogowe i wylądowałam w szpitalu (3 czy 4 razy) Po lekach i jednym zabiegu na żywca oczyściło się samo. Lepiej idź do lekarza.

no i jednak chyba to będą te "Krzyżaki" te moje skurcze.... :dry: bo skoro mnie tak lędźwie bolały w tym momencie skurczowym, to co ja będę później miała? Bez znieczulenia??? Bo u nas w szpitalu nie dają, kurka wodna.... AFIRMUJĘ ZEN....
Ja mialam przy pierwszym porodzie krzyżowe. Bolało jak cholerka, mąż masował aż mu ręka drętwiała a ja się na niego darłam żeby mocniej. Biedak już nie mial sił, a ja go klełam że mu się nie chce. Ale ty jesteś silna kobietka więc dasz spokojnie radę. Ja jestem panikara:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry