• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA- wiesz jak to jest-zrobisz test ,zobaczysz,ze 1 kreska i na drugi dzien bedzie@:tak::-DMARYLKA- i co tam w koncu wciagnelas???SOL- no ciezka sprawa z Toba!!:eek: a moze spodnie na kant i jakas gustowna gora:sorry:nie wiem co Ci radzic bo nie znam Twojego gustu:baffled:ale coz,napisze,ze bedziemy trzymaly kciuki i napewno cos znajdziesz-wiesz,ze nasze kciuki sa magiczne:laugh2:

reklama
dziewczyny... opanujcie się z tym pisaniem :eek: nadrobić Was to nie lada wyczyn :oo2:

dziękuję za jutrzejsze kciukasy, mam nadzieję że dowiem się już konkretów i gin poda jakiś przybliżony termin do próby zafasolkowania - tak żebym mogła stworzyć nowy suwaczek :rolleyes:

balbinka - ja mogę ketonal jak cukierki łykać - i nic, nimesulin mi nawet pomaga ale potem choruję na wątrobę :-p Ale ruch jest najlepszy :tak: Potańczyć, posprzątać - jak mięśnie pracują to nie mają czasu boleć :tak:

o tym leku nie słyszałam, muszę wypróbować :rolleyes2: a poruszać to ja z miłą chęcią, ale ból mam taki że jak oddycham albo kichnę to prawie robię pod siebie z bólu :ninja2:

BALBINKA- napisalam do Bibinki o Twojej jutrzejszej wizycie i prosila Ci przekazac,ze trzyma kciuki za dobre wiesci:tak:

Podziękuj jej ode mnie :rofl:

a ja dzisiaj nastawiłam 2 pralki, ciuszki juz prawie suche :tak: Róże wkopane na właściwe miejsce, część maliniaka wyplewiona (nie mam bladego pojęcia czym tam wyłozyć, żeby tak nie zarastało :oo:

gołąbki się robią, za godzinkę powinny już być akuratne :-D

Kinga, fotki cudne :rolleyes: sie potwierdza, ze u nas najładniejsze kobitki :-D:cool2:

ja zaraz się ewakuuję iiiiiii....... nie mam pojecia kiedy będę :eek: jutro ginek i 2 wizyty u fotografów ślubnych, później matka do mnie przyjeżdża na kilka dni, w niedzielę rano mój wybywa do Hamburga :baffled:
Dlatego błagam - opanujcie sie z tym pisaniem!!!!!!!!!!! :laugh2:
Albo mam pomysł - bedziemy robić dyżury i codziennie któraś z nas bedzie pisała streszczenie dnia :-D

witam mamusie!
chyba troszkę mi zajmie czasu aż się połapię ze wszystkim na tym forum ale ogólnie jest ok!

synek mój śpi więc zajrzałam na chwilę!
naprawdę dużo czytania jest na tym wątku!

mam pytanie ustawiłam zdjęcie na profilu ale się ono nie wyświetla? dlaczego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KASIULEK- witaj i zagladaj a opanujesz sytuacje:-DBALBINKA- ale jak to nie wiesz kiedy wlecisz????????????????a wiesci od gina!!!!!!!!!!!!!!!my tu bedziemy czekaly:tak::tak::tak::tak:to moze wysle Ci na PW- moja komorke i napiszesz smsa a ja dam znac lejdis:tak::happy:????KASIULEK- zmniejsz format zdjecia i kliknij zapisz zmiany-moze to??

Ostatnia edycja:
kasiulek witaj :-D

uprzedzę Sol i powiem, zebyś edytowała posty a nie pisała jeden pod drugim, bo później admini zgrzytają zębami i maja duzo roboty w sprzątaniu a nas zadziwiają znikające strony :eek:

Jeśli chcesz pod nickiem to musisz w ustawieniach avatara zamieszać ;-) no i zastosowac się do wielkości i wagi fotki ;-)

mama - oki doki, podaj numerasa a ja jutro sesemeska stworze. Jutro bedę miała zalatany dzień od rana do wieczora, z Wrocławia pewnie przyjadę wieczorem, po drodze zabieramy mame i będziemy planowac kwietnik (jakieś 50m2 :eek: ) ale w niedzielę postaram się choć na chwilke do Was zajrzeć :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry