reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mlodamamusia papapa kolorowych!!!

made hhmmmm.... w sumie to miałaś dzień pełen wrażeń... i ta trójka dzieci... :dry: no dobra ZWOLNIONA USPRAWIEDLIWIONA :-D:-D

Ostatnia edycja:
Za dwie godziny tu zaglądam ... ale jakby co boogie jakbyś nie mogła spać, albo do szpitala się szykowała, to daj znać którejś z nas - na przykład kocurkowi, to zaraz wstanie i Ci potowarzyszy, choćby w bezsenności :tak: Okey?? BUZIAK !!!!

reklama
eee nie spałam, ale nie miałam siły włączyć lapka, bo były takie mocarze, że chyba będę miała najpiękniej wyrzeźbione lędźwie na całej porodówce... :-D

tylko i wyłącznie pozycja siedząca, o leżeniu nie było dzisiajszej nocy nawet mowy, więc padam lekko na ryjek i chciałabym się położyć :-( ale jak tylko kładę się na płasko, to taki długi spinacz nadciąga, że i tak siadam, bo nie mogę wytrzymać, ogonówka mi się chyba wchłonęła przez te trzy noce na siedząco :-D

a skurcze całą noc były regularne co 10 minut, czasem częściej taki króciutkie, a czasem :szok: ledwie wytrzymywałam, aleeee sposób WDECH, WYDECH, kontrolujemy sytuację przyniósł skutek :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry