reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc kochana trzymaj sie.... wiem wiem latwo nam mowic... ale tak jak wczoraj pisalas zanim skurcze nie beda czestrze tak co 5 minut to nie ma co do szpitala jechac....cholender ale tez cie mecza te skurcze... moglo by sie zaczac raz a dobrze a nie nawet pospac przed porodem nie da ... a sily ci potrzebne beda teraz... ale ty twarda babka jestes i dasz rade

reklama
mama ;-* przykro mi z powodu @.co za @$#@#%#%#%
fajnie ze znalazlas dobrego lekarza, niech znajdzie przyczyne tych boli glowy. a co do tego leku co pisaly weteranki( teraz nazwa mi z glowy wyleciala) to jest naprawde super i pomaga prawie tak szybko jak ketonal...ja go bralam na bole zeba.
buziaczki dla wszystkich z samego rana
made nie wiedzialam ze ty takie drogie driny lubisz?:-p;-)
mloda melduj sie

witajcie..

Wiola- dzieki..zaraz zmykam na te badania więc tylko przelotem jestem...

Just-powodzenia...........jestem z Tobą!

lece.
pozdrowienia 4all
smacznej kawki:)

pojawiają się teraz przy zmianie pozycji... kurcze, chciałam na siedząco trochę oko zamknąć, ale caały czas mam straszne napięcie brzucha, teraz nie kontroluję jak często... no i ten śluz zabarwiony krwią pojawia się przy każdym sikaniu, czyli to już się rozkręca do akcji "P" :tak:

tylko ze tak delikatnie to krew ze sluzem moze odchodzic nawet przez kilka dni.... ze tez musi cie tak meczyc no....tak strasznie mi ciebie szkoda... kochana musisz mierzyc skurcze... zebyscie za pozno do szpitala niewyruszyli...

Wiolka szpital mam jakieś 10 minut od siebie, bo nie jedziemy do tego w Wejherowie, więc jak będzie mnie tak męczyło, to pojadę na IP i zobaczymy co się dzieje :tak:

aha a ja myslalam ze jedziecie do tego daleko...
normalnie nie moge od kompa wstac... ja mialam skurcze od poniedzialku godz 10 a we wtorek kolo 16 dopiero zaczelo mi sie robic rozwarcie , skurcze wtedy mialam co 2 min i trwaly po 1,5 min...maz mowi ze prawie mu reke polamalam , ale caly czas chodzilam bo jak lezalam bylo jeszcze gorzej ...a jak czop mi odszedl to wtedy szybko juz sie potoczylo... nie moge sie juz doczekac kiedy u ciebie na dobre sie zacznie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry