reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czołem Koccurrku :-D tata wstał niedawno i śię pytam go : "Dobrze się spało? Wyspałeś się i za mnie?" :-D

Wiolka no kurdę jak już nie wiem co myśleć, jak dzisiaj one były już taki silniejsze w nocy, to się zastanawiałam o co chodzi, musiałby zbadać mnie lekarz, żeby sprawdzić stan szyjki, czy to nadal tylko przepowiadacze :szok: czy to już skurcze :confused:

jeden z tych mocarnych właśnie był

Ostatnia edycja:
reklama
just a tak dla swietego spokoju mogla bys sie przejechac do lekarza i niech cie sprawdzi... moze sie zlituja, podadza oxy i pomoga sie urodzic Kosmonaucie
witaj kotku:-)

Wiolka zjem tylko śniadanie, bo jestem głodna, a wiesz zmęczona, głodna, nie wyspana, na pewno nie będę w szczytowej formie, więc wolałabym tam później nie szaleć jak by mnie zostawili...

kurka wodna, czy ja ze wszystkim nie mogę mieć normalnie???? :szok: tylko zawsze jakoś pod górkę tą kulę trzeba pchać???:dry:

just ale za to jaka nagroda bedzie wspaniala jak juz urodzisz.... moge ci gwarantowac ze tego wspanialego uczucia jakim jest przytulenie swojego dziecka poraz pierwszy niezapomnisz do konca zycia...
najedz sie kochana i moze wez goraca kompiel....

Dziewczyny mam prośbę. Idę dzisiaj o 16 do moich siostrzenic na noc, bo ich rodzice idą na wesele. Czy w razie co mogę liczyć na smsa? z góry dziękuje :tak:

reklama
Bry ;-)
Podpisuję listę obecności na dziś :tak:

Bogusia Ty jeszcze w Dwupaku? :szok: Oj, Remik ćwiczy cierpliwość u Mamy i u e-ciotek ;-)

Idę kanapkę zrobić... ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry