Marcepanek
Fanka BB :)
No to jestem druga! ;-)
krolowafal jak @ za dwa dni nadal nie będzie warto powtórzyć testa bądź iść na bete i wiesz od razu na 100% ;-)
Boogie jeszcze raz gratulację ;-)
Ja swojej pierwszej akcji P gdy rodziłam syna lepiej nie opowiadam bo pierworódki by mnie chyba zabiły
O właśnie jak rodziłam w marcu Nikole wszyscy mi wpierali ,że jestem pierworódka bo gdzież tam abym mogła już mieć dziecko ;-)
krolowafal jak @ za dwa dni nadal nie będzie warto powtórzyć testa bądź iść na bete i wiesz od razu na 100% ;-)
Boogie jeszcze raz gratulację ;-)
Ja swojej pierwszej akcji P gdy rodziłam syna lepiej nie opowiadam bo pierworódki by mnie chyba zabiły

O właśnie jak rodziłam w marcu Nikole wszyscy mi wpierali ,że jestem pierworódka bo gdzież tam abym mogła już mieć dziecko ;-)

o 5.45 przyjechała moja koleżanka i wtedy było już GRUUUBO.... skurcz za skurczem, dostałam coś na na rozkurczenie, potem już tylko masa szybkich oddechów, o 7 przyszła nowa zmiana położnych i co kolejny
więc ona zajęła się mną jak własną córką, przebiła wody płodowe i akcja już w przyspieszonym tempie dla mnie, czego nie ogarniałam, tylko kojarzyłam; Przyj, jest już główka, no musisz jeszcze troszkę, bo mamy już ciałko, jeszcze raz!!!" a potem "Kochana podnieś koszulę, masz pięknego synka"