reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hello :)))

just - karmienie piersią jest na żądanie ;-) Karmisz nawet co 15 minut jak będzie miał taki kaprys :-D)))) taki maluszek czasami chce sobie tylko czyczka potrzymać. Dopiero później mu się to unormuje, ale to trochę czasu upłynie ;))))) Przystawiaj i nic się nie martw. Dziecka na piersi nie można przekarmić !!!! Ja dwójkę wykarmiłam czyczkami :-p Pokazać ????? :-D:-D:-D))))))))))

Made koleżanko :rofl2: o losie ratujesz mój Żukowy tyłek, bo już się martwiłam, zresztą położna mówiła, że takie Maleństwa rodzą się z silnym odruchem ssania, więc trzeba go karmić tak często jak sobie tego życzy teraz na początku, ale to był szok, bo była taki niespokojny w nocy, zaciskał piąstki, szukał cysia i wreszcie jak go tak głaskałam po pleckach, główce i rączkach to się uspokoił :tak:

No i prawidłowo!
Pamiętaj,że Wasz instynkt jest najważniejszy.Skoro Remiś szuka cyca to widocznie go potrzebuje:)

Olivka - :-D:-D:-D hahahhaaaaa Ty zboczuchu :-p))))))))))

just - dzieci są różne, mój Maniek miał taki silny odruch ssania, że w nocy dawałam mu już palec....bo musiał coś trzymać ;-) Najważniejsze dla maluszka to czuć ciepło Twojego ciała :)) Jak będziesz Remika w ten sam sposób chciała oszukać, to część palca z paznokciem musi się znajdować na języczku, w ten sposób żeby nie poranić podniebienia. Mi ten patent sprzedała pediatra, bo moje czyczki już nie dawały rady, i pragnęłam snu :zawstydzona/y: a jak tu spać kiedy Ci ktoś czyczka miętoli ? :-D))))))

DZIEŃ DOBRY :-D

Na początku to jest jeden wielki głodny i nienasycony SSAK :-D albo raczej ssaczek :-):-) Nic nie mart boogie :tak::tak: Mamusiny cyc to najlepszy przyjaciel i pocieszyciel w nowym, nieznanym świecie... :sorry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry