reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie... a co tam żuczku??? Przemęczona???? :-(

rureczka to i tak masz odwagę... u mnie przed chwilą był kurier i przez moment myślałam, że go nie wpuszczę :-D

reklama
Rureczka rudzielcu czekam na fotki ;) A wiesz zobaczyłam, że my od siebie niedaleko mieszkamy! Jak będę jechała do Gdańska to może się jakoś skumamy i spotkamy u Ciebie w Elblągu?

Boogi mimo, że ja nie mam dzieci wiem jak potrafi być ciężko. Moja siostra przy pierwszym smerfie dzwoniła do mnie jak już nie miała siły i ja pomagałam jej nosić, tulić przebierać. Trzymaj sie. Nie ty pierwsza i (mam nadzieję!!!) nie ostatnia przechodzisz przez to. Masz nas i się trzymaj! Jak coś to dzwon/pisz, do sopotu nie mam daleko przyjade i Ci pomogę. I tak firma każe mi brać teraz 2 tygodnie zwolnienia ;)

pysia nie wiesz jak ja się musze hamować - jedyne co mnie powstrzymuje to stan konta :-D

jakoś tu pustawo...

KURDE !!! Cała Polska niby obdarowana burzami tylko Wrocław nie :dry:

kurcze muszę jechać do urzędu, a Smyk siedzi mi znów na cyczku... kurde, ja wszystko rozumiem, ale muszę tera to załatwić, nie wiem co już mam robić, oszukać go paluszkiem?????

boogie z tatą zostawisz malca?? czy w chustę pakujesz??? Jeeju... strasznie wcześnie musisz załatwiać sprawy - odpoczynek Ci się należy jeszcze....

przepadną pieniążki jak nie załatwię tego, jedziemy z tatą i Remkiem, bo nie ma innej opcji, kurrrka.... do stu fajerek.... ech, jak zwykle żukom wiatr w kulę wieje :dry:

reklama
No i chyba za wcześnie się cieszyłam. Mam teraz taki brązowy śluz i lekkie różowe niteczki więc @ lada chwila nadciągnie. DO tego mnie mdli. I mam zgage. Jestem głodna a jak pomyśle o czymś do jeścia to mi od razu żołądek do gardła podchodzi. Znowu nic.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry