reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej

just : przeczytlam opis porodu, ehh... tez sie wzruszylam :) nie marwt sie dolkiem to normalne, hormony szaleja :) no i dochodzi do tego zmeczenie, strach :) ale wszystko sobie powoli ulozysz i bedzie SI :)
jedzcie z remikiem i tata, tata przypilnuje ci malego... nie bedziesz sie stresowac
nie ma zimy i -15 an dowrze, nic mu sie nie stanie jak sie przewietrzy godzinke :) a tata na pewno bedzie wiedzial jak pobujac, utulic :) a jak bedzie trzeba to zarezerwuj sobie kolejke i sie na pare minut gdzies na bok usuniesz, zeby w spokoju nakarmic remika :)
aha i dziex za smska :)

kocurek : czy dobrze wyczulam czy masz ochote sprawdzic co jest w paczce zaadresowanej na syna? :)

szalejecie dziewczyny z pekajacymi lakierami :)

mloda : ciesze sie ze juz jestescie w domu

bardzo dzielnie sie spisaly nasze dziewczyny :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kuźwa,mam straszną zgage,już ok 2tygodni! i słabo mi się chwilami robi,jakbym miała tracić przytomność albo zasypiała,oczy mi same opadaja,dziwnie jakoś:confused2:
Ale,ale załatwiłam sobie zizyte u ginka na dzisiaj i niech nie ściemnia z czekniem do wrzesnia tylko mówi co robić bo jak nie to muszę tabletki zacząć brać!
No i jutro w końcu do dermatologa pójdę.
Idę zaraz na spotkanie z mamusią:) Będzie wesoło:):laugh2:

Młoda fotki Rafałka wrzucaj!!!!:tak:

DSC00115.jpgDSC00113.jpg

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry