reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam po weekendowej nieobecności.
Przeczytałam że coś tam na weterankach miłego ale nie wiem co. Mozecie napisać czy ktoś z tego wątku zafasolkował?

Ja byłam w Zabrzu i było cudownie. Teraz muszę wrócić do codziennych obowiązków a tak mi się nie chce.

Nadal proszę o głosy na Nivea

Hej,tak,na pewno Kahaka zafasolkowała:)

Jestem:-D dziękuję za kciuki, przydały się, zostałam panią magister :zawstydzona/y:

Gratki:)

Młoda nie :( przesunęło się i będzie w poniedziałek :-(

Zleci:)))

reklama
Jestem:-D dziękuję za kciuki, przydały się, zostałam panią magister :zawstydzona/y:

super !!! gratulacje :))))))

MGR RURKA gratuluje !!;**;-)

wyobraźcie sobie ze mojemu psowi zasmakowało moje mleko;-):-)
i łazi za mną cały czas:-)

o matko hehehe

Jos mam takie pytanko , jaki proszek tutaj sie kupuje dla dzieci ?? nie mam pojecia w czym wyprac ubranka ... jest moze tez jakis plyn do plukania dla maluchow ?? dzieki za odpowiedz :)

hej

oliwka co u ciebie?

asionek : CHAT bébé. a plun do plukania czy zmiekczacz to Chat bébé adoucissant :)
ja w tym piore, pralam w sumie ale i tak prawie do 2 lat poldusia :) no moze 18 m-cy ;)))))

rurka : zleci zobaczysz!!!

asionek : nie ma za co :) a ja sie zaczelam zastanawiac nad kosmetykami bio, waleda bébé
ale nie wiem czy dam rade zrezygnowac z mojej pachnacej musteli :)
kupilam dozownik do mleka baeba ( mialam carrefour ake nieporeczny) :)a ten jezt moze wiekszy ale ma 3 ODDZIELNE PRZEGRODKI W PIOnie taka jakby piramida i jest super :)

o takie cuuus :
http://bebe.eveiletjeux.com/Produit-160560/boite-doseur-de-lait-empilable-sorbet.htm

Ostatnia edycja:
ja dla siebie chcialam ta Walede kupic , ale ten zapach mnie zniechecil :/ za mocno ziolowo pachnie jak na moj gust i dla dzieci tez mi sie zapach nie podoba , nawet mojego odrzucilo hehe

a ten dozowni to takie pojemniczki na mleko tak ?? ja to tepa jestem w takich sprawach :))

asionek : no ja tez jetsem taka ze kieruje sie BARDZO zapachem i waleda jest srednia, ale zaczelam sie zastanawiac nad tym BIO... pomysle jeszcze ale pewnie sie skoncyz na musteli
ja czesame uzywam waledy dla siebie ale serii "rose" itp inne tez mnie zapach nie zacheca...

a dozownik tak na mleko jak wychodzisz gdzies, czy jedziesz w podroz to w tym mozesz przygotowac az 3 butelki, do kazdego pojemniczka wsypujesz odpowiendia ilosc mleka
pozniej tylko to wsypujesz to butelki z gotowa iloscia wody mieszasz i butelka gotowa, czysto bez dotykania mleka rekoma, itp. :)
czysto i praktycznie :)

no ja na zapachy to zawsze wrazliwa bylam ... teraz jeszcze bardziej hehe
a juz jak mi cos zasmierdzi to wogole kaplica , bo potrafie schaftowac sie :/

a no to czyli ja juz mam takie pojemniki :) ale te twoje ladne kolorowe :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry