reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem i ja :)

DRUGA !;-)

Rafałek ładnie dzisiaj spał . Zasnął wczoraj przed 20stą obudził sie po 24 dostał flache zanął obudził sie przed 4 dostał flache i obudził sie po 7 i teraz znowu śpi ;-):-)

super , ze tak ladnie spi :)

Oliwka się zrobiła na rudo:) Lepiej trochę
Mam pełno pracy dzisiaj a zaraz muszę wyjść...nie wiem jak to zrobić...

znowu rudy ?? moze jakas foteczka ?? :))

Ja też zaraz wychodzę :) muszę obadać biurko i krzesło dla syna :) i łóżeczko i komodę :))))) A potem... wreszcie zmiana opon ;)))

hehe ty to dobra z tymi oponami jestes :) ciekawe czy zmienisz :)))

A tak, teraz śpie do 11 i odnawiam kontakty towarzyskie :))

Dzień dobry laseczki :)

i dobrze trzeba korzystac z wakacji :))

reklama
Witam :))

Coś nam wątek umiera :(((
U mnie przygotowania do wielkiego remontu, nie wiem gdzie ręce wsadzić, a czasami to szukam czegoś dla własnego tyłka :-) a to dopiero początek.

just !!!!! Co u Ciebie ? Jak się czujesz ? Jak Remik ? Odezwij się.

jestem! OSMA !!! :)

hej wszystkim

oliwka : wstawiaj jakie snowe foty tu lub na fb bo mi sie nudzi :)))))) i ciagle te same ogladam :)

kocurek : juz bys dala spokoj tym oponom, z amoment przyjedzie wrzesien, pazdziernik i zimowki beda w sam raz :)

rurka : odpoczywaj! zasluzylas na labe :) no i w poniedzialek musisz byc w formie :))))) hihihihihi

mlodamamusia : super ze rafamek spi

just :gdzie jestes, daj znak zycia!

made : remontu nie zazdroszcze :) masz odwage i motywacje kobieto :)

Rurka : dziekuje, dobrze :) poldus w sztosie, spi tu duzo (uplay, powietrze prowansji)
a relacje z tesciowa super :) serio - to nie zart hehe
u niej drazni mnie tylko skapstwo i wscibstwo, ale wscibstwo zostalo poskromione, jednym konkretnym zdaniem "za bardzo wtracasz sie w nie swoje sprawy" i juz jets ok :) to na szczescie ten typ co zrozumie jak sie powie i wie ze nie ma sensu kontynuowac bo bedzoe gorzej :)
wiec w cichosci serca moze sie zatsnawia nad nasyzmi decyzjami, tym ile wydajemy co miesiac na *******y ale juz sie o to na pewno nie zpayta :)
a tak to jets git babka to pogadania i posmiania sie, 60 tka na karku od rownego miesiaca, ale w glowie 30 wiec w sumie rozumiemy soe dobrze :)

Olivka - śliczne foteczki :))) a jakie korale fajniste...jak dla mnie to możesz wklejać codziennie takie kolorowe obrazki :zawstydzona/y: Ninka piękności ;)) jak i mamusia. EKSTRA !!!

Jejku, nie mam już siły, na dzisiaj STOP, zaraz pod prysznic i nie wychodzę godzinę :)))
A tutaj bez zmian :(( dalej cichutko, echh....miałam nadzieję na przynajmniej dwie strony, a jeszcze mój post wisi.

jos - a no kiedyś trzeba się wziąć za ten dom ;-) chociaż specjalnie to nie mam na to ochoty...wolałabym popływać w CUDZYM basenie :-p:-)

OLIWKA DZIEKI :) lukne wieczorkiem bo zaraz schodze do malego, dobra pora na kapiel
to i ja sprobuje wrzucic kilka fotek sorki z gory za format ale jestem nie na swoim kompie i nie umiem zmniejszac rozmiaru...
ps. rozmiar ok :)
oliwka : kolory super !
made : zgryzliwcu ty przebrzydly! :)

reklama
:-D:-D:-D:-D

Proszę Państwa o to Miś, miś jest bardzo grzeczny dziś, chętnie Państwu łapkę poda, nie chce podać???? A to szkoda :-D:-D:-D:-D

papierkologia polska mnie kiedyś zabije, mój Zen kończy się z momentem przekroczenia progu urzędu któregokolwiek :no:

Rurrreczko GRATULUJEMY!!! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry