reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos,Polduś jest super przystojniachą!!!! :)))
Made dzieki:)))
Korale to taki naszyjnik,dzisiaj zakupiłam w Monnari za.... 29,90:)))))))))))))
Just...lejesz miód na moje serce,kochany Żuczek:)

reklama
jos - hahahhahahaaaaa :-D:-D:-D)))))))
A teraz bez zgryźliwości :-p : Polduś po prostu mały elegancik, buziaczek ma cudny :tak:

just- normalnie nie wierzę...przecieram oczy i dalej nie wierzę :szok: JESTEŚ !!!!!!
A teraz nadstawiaj dupsko, nie ma, że boli :-) nawet nie wiesz jak miło Cię czytać i Remika podziwiać :zawstydzona/y: Tęskniłam już za Wami :((

boogie : hej ! swietne fotki
jej dzis szal zdjec heheh kto sie jeszcze dopisuje? to i ja dodam kilka wspominek tutaj :) starsze dzieje niz na poprzednich :

made;, olwika : dziekuje w imieniu synusia :)
just : jak znajdziesz chwile to skrobnij na pw co tam u was, jak sobie dajesz rade :) remik jest slodki mniam mniam mniam mniam mniaaaam !!!!

Ostatnia edycja:
jos - czy to Ty trzymasz Poldusia na kolanach ? Jeśli tak, to gratuluję :tak: Jesteś bardzo kobieca i tyle gracji w Tobie :))) O Poldusiu już nie piszę, bo musiałabym w kółko Macieju :-D śliczny jest, no !

made : cicho bo sie rumienie :) za to o poldusiu mozesz dawac ile chcesz bo nie rumienie sie nigdy ;) hahahahahhahaha
dziekuje :) tak to ja trzymam pupinke leopoldynke na kolanach prawie ze rowne 2 lata temu :) manicure mi obrabial jezorem :)

jos - zasługujesz na komplementy :tak: Piękna jesteś i kropka :))) Aż nie wierzę, że taka moc drzemie w takim ciałku :-)))))) Pozory mylą... Jak patrzę na Poldusia to żałuję, że nie mam dziewczynki :zawstydzona/y: oj będzie się działo, będzie.... :)))))))))))))

just - no bo ja tak się widzisz przywiązuję do fajnych człowieków :zawstydzona/y: i cierpię kiedy znikają ;-)))

Ależ mi matka ciśnienie podniosła...głupia ci...a! Żądania jakies wobec mnie i pretensje wysnuwa.Gorzej jej. Aż się rozłączyłam.

Olivka - wdech - wydech, wdech - wydech :-))))) Oj umila Ci ta mamusia życie, nie ma co :/
Ale nie daj się sprowokować ;)) dla dobra ogółu.

Lecę Kochane pod ten upragniony prysznic :-p do później....mam nadzieję, że będzie co czytać :)))))))

reklama
woooooow!
oliwka
super Ci w rudym ,a Ninka cud miód ;-) tylko czemu taka smutna?
boogie dawaj żuka ;-) słodki Remuś ;-)
jos jak bym widziała siebie a Polduś ma oczka mojego Maciusia takie duże brązowe :-)
Ale na tym jednym zdjęciu z Poldusiem na kolankach data mi się nie zgadza :-p Bo nasze bąble w podobnym wieku są ;-) a tam taki już większy jest Poldek ;-) Chyba zła data w aparacie była ;-)
heh wtedy Poldusia jeszcze nawet nie było na świecie bo przecież mój Maciuś jest z 26.11.2008r a jest jeszcze starszy o miesiąc od Poldka ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry