reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Marcepanku:)
W końcu jesteś:)
Co u Ciebie?Kiedy wrzucisz fotki Nikolki?

Ninka nie jest smutna tylko poważna:)))

reklama
olwika : nie placz, bo nie warto...ona na twoje lzy nie zasluguje :) olej i tyle! rob swoje!!!!!! masz swoja rodzine i ona jest najwazniejsza!

just : dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex :) moje oczeta :)

marcepanek: hej! jak sie czujesz! jak dziecatka? zdjecie ze slubu jest zla data ale tylko o 1 dzien (robione aparatem tesciow sobie zle sutawili hehe), slub ralismy 11.07, a nie 10 :)

made : no teraz to sie rozplywam !!!! :) dziekuje zbirku kochany, dobrze mi na serduchu zrobilas - potzrebowalam troche balsamiku an duszy :) buziak!

ale tu kolorowo dzisiaj :)

Oliwka super wygladasz i slodka coreczka !!
mama sie nie przejmuj szkoda zdrowia ...

Jos wow jaki Poldus jest slodziachny :) no i Made ma racje piekna kobieta z ciebie , taka delikatna ... :)

Just sliczny Remik :)
olej urzedy :))

Marcepanek jej jaka slodka !! ale Macius ma boska minke hehe

super fotki dziewczyny !!! wszystkie piekne !!

marcys : dopieor teraz zobaczylam hahahahahaha
nie nie slub byl 11.07.2009 synus ma pol roku na zdjeciu, jest z 22.12.2008

ps. sliczne dzieci ! wkeljaj wiecej fotek jak znajdziesz chwile!!!!!
uciekam na kolacje wpadne za jakas godzinke :)

asionek : dziekowac :)))) za 2dni wkleje fotke brzucha :) bedzie rownych 17 tygodni :)

Jos no właśnie wiem ,że nasze pociechy są w podobnym wieku i coś mi się z tą datą nie zgadzało ;-) Mój Maciuś też był by z grudnia ,ale urodził się dokładnie miesiąc przed terminem 26.11 zamiast 26.12 ;-)
asionek dziękuje ;-)

Ale słodziaki :-D))) nic tylko całować i z rąk nie wypuszczać :))))
Ja się nie mogę już doczekać jak Maniek przestanie mi uciekać kiedy się zbliżam z chęcią wycmokania go :-D)))) na razie się buziamy pod niewielkim naciskiem :)))))))))

Kurczę, ale mi bosko...
Teraz czas coś zjeść i czekać na koleżanki: Kocurek, rureczka, Wiola, Wisienka, młodam, młodamamusia, ewula i pozostałe niewymienione :zawstydzona/y: Pamięć już nie ta, proszę mi wybaczyć ;)

Oooooooo ile do poczytania było :szok::-D

WSZYSTKIE ZDJĘCIA PRZEPIĘKNE - nie będę wymieniać :-):-):-)

Babeczki - kocurek wymienił opony i oczekuje gratulacji hahahaha :-p

made ha !! sama w remontach zanurzona koleżanka, a kocurkowi grzebanie w pudłach wypomina???? :-D

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH - wpadnę na śniadanko, może będzie taki ładny traffic jak się tu pod wieczór zrobił :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry