• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina mam nadzieje ze jednak maz bedzie z toba... fajnie jest miec kogos przy sobie...a jak rodzilas Daniela to maz byl z toba?czy moze nie wolna jak porod jest wywolywany?

Wiola-mąż był ze mną-zdążył w ostatniej chwili-bo odesłali go do domu-porodówka jest (była?) podwójna i rodziłyśmy we dwie z koleżanką-ona urodziła po 16 godzinie, akurat mój mąż przyszedł na oddział a ja urodziłam po 17

pysia gdzie jestes jak tu cie nie ma ?
paulina to fajnie ze nie bylas sama...u nas bylo tak ze Lukasza wygnalam na noc do domu a o 7 rano byl juz u mnie i siedzial ze mna do nastepnego dnia , bo po znieczuleniu nie czulam nog...a rano pojechal do domu , przespal sie z 3 h i wrocil do szpitala.

Ostatnia edycja:
a Iwosia jak to Iwosia ...wszedzie jej pelno , buzia jej sie nie zamyka...czekamy az zrob sie calkiem cieplo zeby ja odpieluchowac....ale jak narazie ciagle pada .
a co u ciebie? jak brzuszek? duzy juz? jak przygotowania do roli rodzicow?

reklama
pysia jestem bardzo dumna z mojej niuni zwlaszcza jak jestesmy gdzies a ona prosze dziekuje, dowidzenia, wzglednie nara mowi...
a co do staran to juz teraz 9 cykl leci i czuje ze znowu nic z tego nie bedzie....
fajnie ze wyprawke juz kompletujecie a ktory to juz tydzien? a jak wozek?lozeczko? wybrane juz?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry